Uite unde a dispărut ministrul Tudorel Toader săptămâna trecută

Ultima actualizare:

    Ministrul justiției, Tudorel Toader, a dispărut săptămâna trecută. A fost la Iași, unde fiul său cel mic a fost operat pe coloanăFOTO: adevarul.ro
Ministrul justiției, Tudorel Toader, a dispărut săptămâna trecută. A fost la Iași, unde fiul său cel mic a fost operat pe coloanăFOTO: adevarul.ro

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a fost de negăsit toată săpămâna trecută. Astăzi, 25 iunie, s-a întors la muncă și a explicat că a avut ceva probleme personale. A evitat să spună ce a pățit fiul său cel mic.

Ministrul justiției, Tudorel Toader a dispărut săptămâna trecută.

Vineri, Liviu Dragnea a afirmat că nu demisionează din funcții, iar în spaţiul public au apărut informaţii privind intenţia Guvernului de a emite o Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea Codrului penal şi a Codului de procedură penală.

Ministrul Tudorel Toader a răspuns azi (25 iunie) jurnaliștilor că nu știe nimic despre această Ordonanță și că nu a fost solicitat să dea vreun aviz.

”Vă aduceţi aminte că de 4-5 zile nu am fost în Bucureşti. Voi vedea ce lucrări sunt la minister”, a afirmat Tudorel Toader, citat de news.ro.

Unde a fost ministrul justiției Tudorel Toader

În cele 4-5 zile cât a lipsit de la Ministerul de Justiție, Tudorel Toader a fost la Iași, unde fiul său cel mic a fost operat pe coloană. Teodor Andrei Toader, 21 de ani, a fost operat de medicii din cadrul Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi în urma accidentului în care a fost implicat marți dimineață (19 iunie). Surse medicale au precizat că tânărul Andrei Toader a fost supus unei intervenţii chirurgicale miercuri, 20 iunie, şi că acum merge pe propriile picioare, starea sa de sănătate fiind una bună, scrie ziaruldeiasi.ro.

De ce a ajuns fiul ministrului Tudorel Toader la spital

Andrei Toader a ajuns marţi dimineaţă (19 iunie) la spital, după ce ar fi aţipit la volan şi maşina pe care o conducea a intrat în câteva podeţe de pe marginea unui drum din apropierea localității Chicerea, judeţul Iaşi. Medicii ieşeni declarau că atât fiul lui Tudorel Toader, cât şi tânăra cu care se afla în maşină, Roxana Andreea Popa, 22 de ani, nu au suferit leziuni grave. Însă, fiul cel mic al ministrului justiţiei a fost transferat la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi cu o traumă de coloană lombară. Se pare că Teodor Andrei Toader ar fi circulat cu viteză excesivă şi ar fi aţipit la volan. Automobilul marca Volkswagen Touareg a fost distrus complet.


    Teodor Andrei Toader (22 de ani) și Roxana Andreea Popa (22 de ani) s-au răsturnat cu mașina în șanț, marți, 22 iunie
Teodor Andrei Toader (22 de ani) și Roxana Andreea Popa (22 de ani) s-au răsturnat cu mașina în șanț, marți, 22 iunie

Tânăra care se afla pe locul din dreapta este Roxana Andreea Popa, iubita fiului cel mic al lui Tudorel Toader. Primele informaţii relevă că Teodor Toader nu purta centură de siguranţă şi s-a rănit grav la coloană, în momentul producerii accidentului. Internată în spital rămâne și prietena lui, care a suferit de o fractură la stern.

Fiul lui Tudorel Toader a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul ar fi fost zero. Poliţiştii au anunţat deschiderea unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în acest caz, scrie ziaruldeiasi.ro.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net