Uite unde au pus cortul! Drum închis timp de trei zile pentru o petrecere

Ultima actualizare:

    La Băleşti s-a chefuit cu aprobare de la primărieFoto: Alin Ion
La Băleşti s-a chefuit cu aprobare de la primărieFoto: Alin Ion

O familie din Băleşti (Gorj) a amplasat un cort chiar pe drumul comunal din localitate, pentru o petrecere organizată cu ocazia unei cununii civile.

Chef mare într-o comună gorjeană! Drumul comunal a fost blocat timp de trei zile, astfel că nici o maşină n-a mai putut trece. Mai mult, şi accesul pietonilor a fost restricţionat. Astfel, cei care doreau să ajungă la biserică şi se aflau în partea cealaltă a cortului au fost nevoiţi să ocolească pe drumul naţional. 

Cortul a fost montat pentru că fiica soţilor Udriştoiu din Băleşti s-a cununat civil sâmbătă, 4 iunie. Cheful a fost organizat în cortul amplasat chiar în faţa casei, pe drumul comunal. Petrecăreţii n-au blocat drumul de capul lor, având aprobare de la conducerea Primăriei Băleşti, aflată, probabil, în căutare de voturi.

Sorin Udriştoiu, socrul mic, a arătat, pentru adevarul.ro, cererea adresată primăriei şi care a fost aprobată de edilul Aristică Paicu, care tocmai a pierdut alegerile locale.  Udriştoiu spune că discutat cu toţi vecinii, care au fost de acord: „Toţi localnicii au acces către drumul naţional, pentru că sunt două ieşiri. Nu a făcut nimeni vreo reclamaţie“. Socrul mic a povestit că şi poliţia din localitate a venit să verifice modul în care a fost amplasat cortul: „Le-am arătat aprobarea şi totul a fost în regulă“.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net