Uite cum va fi vremea de Rusalii și de 1 Iunie!

Ultima actualizare:

    De Rusalii și de 1 Iunie, vremea va fi caldă. Precipitațiile vor fi puține, în vestul, centrul și nordul țăriiFOTO: Click!
De Rusalii și de 1 Iunie, vremea va fi caldă. Precipitațiile vor fi puține, în vestul, centrul și nordul țăriiFOTO: Click!

Va fi cald în următoarele două săptămâni, dar în vestul țării sunt condiții și pentru câteva averse. Meteorologii au făcut o prognoză pentru zilele de Rusalii și de 1 Iunie.

Vești bune de la meteorologi. Vom avea o vreme caldă în următoarea perioadă. Specialiștii de la Centrul European de Prognoză au făcut o estimare a vremii pentru următoarele două săptămâni, adică și pentru zilele de Rusalii și de 1 Iunie.

Vremea în vestul țării

Va fi cald, cu temperaturi în jur de 28 de grade la umbră. După 30 mai, este posibilă o scădere ușoară a valorilor, până la 25 -26 de grade Celsius. Sunt condiții de ploi scurte, posibil și grindină, în fiecare zi, până la 3 iunie.

Prognoza pentru centrul țării

În următoarele zile, se vor atinge 26 -27 grade, dar în weekendul următor ar putea să scadă la 24 de grade, după acre vremea se va stabiliza la aceste valori. Instabilitatea atmosferică se va menține în fiecare zi, dar va ploua mai important în ziele de 22 mai și 25 mai – 3 iunie.

În nord, vor fi în jur de 28 de grade

Vremea se va încălzi în nordul țării, cu maxime în jurul a 26 - 28 de grade. Din 31 mai, valorile vor coborî ușor, la 24 de grade. Vor fi condiții de ploi scurte, în averse, aproape în ficare zi.

29 de grade în est

Va fi mai cald decât ar fi normal în estul țării. În zilele următoare se vor putea atinge 29 de grade, dar în weekend valorilor vor coborî ușor, la 24 de grade. Ploile vor fi puține, cu totul izolat, în ziua de 25 mai.

Ploi puține în sud

Câteva zile cu 28 – 29 de grade, iar în weekend 24 – 25 de grade. Ploile își vor face apariția sporadic și cu totul izolat.

Pe Litoral, în jur de 24 de grade

Temperatura în aer va crește treptat până în 24 mai: în jur de 25 – 26 de grade la umbră. După această dată, vor fi doar 23 – 24 grade în aer și în jur de 20 de grade în apă.

La munte, 15 – 17 grade

În următoarele două săptămâni, vor fi între 15 și 17 grade la orele prânzului și în jur de 9 grade în timpul nopților.Vor fi condiții d eploi în averse, cu descărcări electrice și, posibil, grindină, în perioadele 25 - 29 mai și 30 mai – 3 iunie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net