Uite cum va fi aniversat Regele Mihai, la 95 de ani!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Regele Mihai împlinește 95 de ani pe 25 octombrie. Aflat în Elveția, Majestatea Sa își va sărbători aniversarea alături de două din fiicele sale, Principesa Sofia și Principesa Elena.

Majestatea Sa Regele Mihai este în Elveția, unde se recuperează după ce la începutul anului a fost operat, fiind bolnav de leucemie. Însă, Casa Regală a României a pregătit mai multe evenimente care să anunțe aniversarea a 95 de ani, care va fi în 25 octombrie.

Astăzi, 20 octombrie, la ora 12.00, va avea loc audiția spectacolului ”Alegerea”, piesă de teatru într-un act scrisă la Versoix în anul 1960 de Regele Mihai și regina Ana. Evenimentul are loc în foaierul Sălii Radio, din Capitală (str. General Berthelot nr. 60 -64). Piesa de teatru se va difuza, în premieră, marți, 25 octombrie, la ora 23.05, la Radio România Actualități.

„La reședința privată din Elveția, Majestatea Sa Regele Mihai I va aniversa împlinirea vârstei de 95 de ani alături de Alteța Sa Regală Principesa Elena și de Alteța Sa Regală Principesa Sofia”, se arată în comunicatul Casei Regale.

Alteța Sa Regală Principesa Margareta, custodele Coroanei, va fi în România în ziua în care Regele Mihai împlinește 95 de ani. Pe 25 octombrie, va avea loc a noua ediție a concertului anual de binefacere organizat de Fundația Principesa Margareta a României. În debutul concertului, Principesa Margareta va da citire mesajului cu prilejul aniversării Regelui Mihai, a comunicat Casa Regală a României.

Iată programul evenimentelor:

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net