Uite cum ține Elena Udrea postul de Sfânta Maria!

Ultima actualizare:

    Elena Udrea s-a distrat la mare, în weekendul trecutFOTO: CLICK!
Elena Udrea s-a distrat la mare, în weekendul trecutFOTO: CLICK!

Elena Udrea a făcut furori pe Litoral, în weekendul trecut, dar luni a fost în Capitală să se prezinte la Poliție, întrucât este sub control judiciar. Focoasa blondină ne-a surpins din nou: până în 15 august va ține tot postul Sfintei Marii.

La malul mării a purtat un costum de baie minimal care i-a pus în valoare formele voluptuoase, iar luni ne-a anunțat că va ține postul Sfintei Maria, cu rugăciuni, meditații, fapte bune și mâncare fără carne.

În 1 august, a început Postul Sfintei Maria. Preoții îndeamnă la curăţire spirituală prin rugăciune, iar Elena Udrea scrie în fiecare zi cum ține aceste indicații.

”Părintele Arsenie Boca ne cerea să nu vedem Postul doar ca pe o chestiune de stomac, adică doar ca pe o restricție de a mânca anumite alimente. Ci ca pe o cale de a-ți înfrâna plăcerile. Da, este o probă de autocontrol, de putere de a face și ceea ce este bine, nu doar ceea ce ne-ar placea. Pentru că daca nu te poți stăpâni pe tine, cum vei putea stăpâni circumstanțele vieții tale? Postul înseamnă un timp de curățenie morală și trupească, prin care să reușim să ne apropiem de Dumnezeu sau, pentru cei mai puțin religioși, să ne conectăm la Energia Universală, cu scopul de a atinge Fericirea”, a scris pe Internet politiciana în 1 august.

Mesajele au continuat și în zilele următoare și, probabil, ne va ține zilnic la curent cu faptele sale până în 15 august.

”În Post trebuie nu doar să ne oprim de la anumite plăceri ci, este nevoie și de meditație, de rugăciune, de introspecție sinceră și de un comportament cât mai apropiat de ceea ce ne-a cerut Iisus Hristos. Să fim buni, altruiști, să iubim pe Dumnezeu și pe aproapele nostru, pentru că iubirea este sentimentul care generează cea mai puternică emoție pozitivă, prin care vibrăm pozitiv și astfel atragem către noi Fericirea pe care ne-o dorim cu toții și pentru care am venit pe lume. Deci postiți, rugați-vă cu credință, meditați, fiți iubitori și trăiți convingerea că tot ce doriți bun și cu adevărat să se împlinească se va împlini!”, a continuat Elena Udrea.

Următorul mesaj este puțin diferit: ne spune ce a mâncat, la ce meditează și ne sfaturi utile pentru această perioadă.

Bea multă apă plată și sirop de caramel

”Am băut o cafea cu soia și sirop de caramel, de Post, la mic dejun. O să mănânc la prânz legume crude cu humus (pasta de năut) și apoi, spre seară, ciuperci la gratar. Apă plată multă și suc de sfeclă roșie. Citesc Paraclisul Maicii Domnului, care se citește de fapt în fiecare zi a acestui Post. Continui cu cartea Sistemul Maestrului a lui Haanel. O sa fac meditație 15-20 de minute. O să fac o faptă bună. Sunt pozitivă și așa voi rămâne toată ziua.  Nu uitați, este esențial să fiți pozitivi, primul lucru pe care îl faceți cand v-ați trezit să multumiți cu bucurie lui Dumnezeu pentru ziua nouă pe care o începeți, să zâmbiți și să vă propuneți ca nimic să nu vă amărască. Spuneți-vă o mantra înainte de a ieși din casă. Fie rostiți cu voce tare și convingere interioară acele cuvinte care vă dau încredere în dvs. înșivă (gen sunt puternic, sunt deștept, am succes, totul este în favoarea mea etc.), fie o mantra puternică de protecție care este Psalmul 22 al lui David ( pe care eu îl spun zilnic). Să aveți o zi fericită!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net