Uite cum se pregătesc magazin ele pentru «Vinerea Reducerilor»!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

250 de mii de produse depozitate pe 17 mii de metri pătraţi. Reporterii Click! au vizitat ieri hala celui mai mare magazin online din România. Acesta îşi aşteaptă cumpărătorii, pe 22 noiembrie, în "Vinerea Reducerilor" . Pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Cinci minute şi două clik-uri. Atât îţi ia să faci o comandă online. „Anul acesta scoatem la vânzare tablete, telefoane, aparate foto, frigidere, aspiratoare, maşini de spălat vase şi rufe, jucării, cărţi, produse pentru grădinărit, produse pentru animale. În total, avem peste 250 de mii de produse care îşi aşteaptă cumpărătorii, printre care în jur de 30 de mii de telefoane. Aşteptăm peste 200 de mii de cumpărători şi peste 4 milioane de vizitatori pe site. Pentru că oferta este foarte atractivă: reducerile încep de la 20% şi se opresc până la 80%", ne spune directorul eMAG, Iulian Stanciu, în timp ce ne conduce în depozit. „Este cel mai mare depozit din ţară - avem alocaţi pentru ziua de „Black Friday" în jur de 17 mii de metri pătraţi pentru depozitarea mărfurilor".

Toate produsele sunt noi

În interior vezi un furnicar de oameni, utilaje, benzi transportoare, stivuitoare, rafturi, cutii, aparate de sigilat şi împachetat marfa. În ziua reducerilor, eMAG va veni cu oferte cărora cu greu le vei putea rezista. „Avem televizoare a căror preţ va scădea de la 3000 lei la 1800 lei, tablete care vor costa de la 2500 lei la 1700 de lei, telefoane pe care le vom vinde cu 550 de lei, de la 800 de lei. Produsele sunt noi, trei sferturi fiind lansate în acest an", mai explică Iulian Stanciu.

Cu ajutorul aparatului PDA, lucrătorul ştie unde să găsească produsele comandate de clienţi

simeon stalpnicul png

Cum faci o comandă online?

Înainte de startul marilor reduceri, trebuie să-ţi faci un cont pe site-ul magazinului de unde vrei să cumperi. Apoi, vineri dimineaţă, vei vedea pe site produsele şi reducerile de preţ ale acestora.

Le alegi, le pui în coşul de cumpărături online şi trimiţi comanda. Echipa de vânzători îţi va trimite un mail şi un mesaj telefonic pentru confirmarea comenzii. Iar apoi va trebui să aştepţi curierul care îţi va bate la uşă. Pe mail vei primi factura şi garanţia produselor.

Produsele se ambalează şi se livrează curierului care ţi le aduce acasă

simeon stalpnicul png

Cum se livrează produsele?

După ce ai facut comanda online, aceasta intră în sistem printr-un aparat PDA care este purtat pe braţ de către lucrătorii din depozit.

„Omul nostru este anunţat prin PDA despre o anumită comandă. Aparatul îi indică locul exact unde se află produsul în hală. Lucrătorul găseşte produsul, scanează locaţia acestuia, notează seria lui, iar apoi îl trimite la împachetat şi livrat. Dacă vei face comanda vineri, îţi vei primi cumpărăturile până pe 29 noiembrie", mai spune Iulian Stanciu.

În ziua reducerilor, peste 200 de lucrători vor munci non-stop pentru a onora toate comenzile

simeon stalpnicul png

4 sfaturi de care să ţii cont

Gândeşte-te din timp ce vrei să cumperi! De „Black Friday" nu vei avea timp să cauţi, va trebui să te duci direct la raft şi să iei produsul cât mai repede ca să nu se epuizeze stocul.Produsul trebuie verificat la bancul de probe. Nu uita să ceri factură, chitanţă şi certificatul de garanţie. Fă cumpărăturile cât mai dimineaţă pentru că stocurile se epuizează repede!

Iată câteva dintre magazinele participante!

În America, „Black Friday" se organizează pe 29 noiembrie. În România însă, foarte multe magazine s-au grăbit şi vor scoate la vânzare produse reduse în ziua de 22 noiembrie. De exemplu, eMAG, Flanco, Domo, Altex, EvoMag, Oktal, PC Garage, F64 vor da startul reducerilor vineri, în timp ce okazii.ro abia la sfârşitul lunii. Iată mai jos câteva dintre cele mai importante magazine care vor participa la „Black Friday" în acest an.

Magazine cu produse IT, gadgeturi şi multimedia: evoMAG, F64, ClickShop, Azerty, KOYOS, etc. Magazine fashion: TinaR, miniPRIX, My Closet, dEpurtat.ro, Matar, Boutique Mall, La Femme, etc.Încălţăminte, accesorii:Oroginals, Fshoes, Zorile Store, Ecco Shoes, Otter.Magazine cu electrice şi electrocasnice:Altex, Domo, FlancoMagazine cărţi: Nemira, Elefant, Libris etc.Magazine jucării:Norriel, Bebe Bliss, Best Kids, Nichiduţă, DinoLand.Magazine de produse cosmetice :Silverzone, Bio Cosmetics, Divisima - de Bianca Drăguşanu, MyLash - genefalse.ro.

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net