Uite cum omoară Oprescu terasele din Centrul Vechi!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ani la rând, în nopţile de vară, Centrul Istoric devine un adevărat furnicar. Nu şi anul acesta, când bucureştenii care vor frecventa zona se vor relaxa la terase doar până la ora 00.00, iar în weekend pâna la ora 1.00. Primarul Oprescu le-a pus gând rău petrecăreţilor din această zonă.

Gata cu relaxarea la terase după miezul nopţii! Imaginile cu puhoiul de mese, scaune, chelneri şi clienţi vor deveni amintire începând de la 15 martie 2013, când noul regulament al lui Oprescu, privind activitatea teraselor sezoniere, ar trebui să intre în vigoare. În urma haosului creat de acest proiect, Primăria a venit cu noi precizări.

Astfel, terasele de pe străzile Centrului Istoric, din perimetrul delimitat de str. Lipscani, Bd. I.C. Brătianu, Splaiul Independenţei şi Calea Victoriei, vor funcţiona până la ora 00.00 în timpul săptămânii, iar vineri, sâmbătă şi duminică programul se va extinde cu o oră. Nu la fel stau lucrurile în cazul teraselor din restul Centrului Istoric, delimitat de Bd. Elisabeta, Bd. Carol, str. Hristo Botev, Bd. Corneliu Coposu, Splaiul Independenţei şi Calea Victoriei. În acest perimetru, Municipalitatea vrea ca terasele să fie deschise doar până la ora 22.00, respectiv 23.00 în zilele de weekend. Chiar şi cu noile precizări, tinerii nu se arată deloc încântaţi de aceste măsuri.

"Nu mi se pare normal! Noi unde mai mergem să bem o bere în aer liber? Ajung târziu de la muncă. Distracţia începe după ora 23.00. Până ajung, le găsesc închise pe toate!", ne-a spus Dragoş Chiripuci, un bucureştean de 19 ani. Proiectul a fost pus în dezbatere publică pe site-ul Municipalităţii, unde bucureştenii îşi pot spune părerea până la 25 ianuarie 2013.

simeon stalpnicul png

Click!spune

Iată ce mai prevede viitorul regulament: 6 Terasele sunt acceptate numai pe trotuarele cu o lăţime de cel puţin 3 m 6 Se va respecta un spaţiu de cel puţin 1,5 m în dreptul terasei pentru circulaţia pietonală 6 Jardinierele din plastic şi plante decorative artificiale sunt interzise 6 Umbrelele amplasate vor fi colorate doar în alb-bej 6 Mobilierul de terasă pliant şi din plastic este interzis; e permis cel din lemn ori metal 6 Televizoarele ori plasmele sunt interzise pe terasele sezoniere 6 Pe terase nu se vor organiza nunţi, botezuri sau alte evenimente festive private.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net