Uite cum au schimbat-o pe Elena Udrea 7 ani de politică

Ultima actualizare:

    2012- Poartă o ţinută  care să nu distragă  atenţia de la tema  discuţiei: lansarea  candidaturii pentru  Parlament
2012- Poartă o ţinută care să nu distragă atenţia de la tema discuţiei: lansarea candidaturii pentru Parlament

Când a intrat în politică, Elena Udrea întorcea toate privirile colegilor săi şi nu numai. Decolteurile adânci şi fustele scurte erau nelipsite, motiv pentru care a fost adesea criticată. În timp, însă, blonda de la PDL a renunţat la vestimentaţia colorată şi sexi şi a trecut la taioare sobre şi la rochii elegante.

Politica, dar şi trecerea anilor au transformat-o pe Elena Udrea (39 de ani), cel puţin în ceea ce priveşte vestimentaţia.

Şi-a păstrat silueta de invidiat şi culoarea părului, rămânând în mintea multora drept „blonda de la Turism", însă, şi-a schimbat complet garderoba. În 2006, când a început să iasă în prim-planul vieţii politice, fustele scurte, rochiţele cu spatele gol, bluzele mulate şi decoltate, cizmele cu tocuri cui şi înalte până deasupra genunchilor au stârnit nenumărate critici. Multe voci spuneau că asemenea ţinute nu sunt potrivite pentru scena politică.

2006- A pozat într-o ţinută total nepotrivită pentru un politician

simeon stalpnicul png

2007-A apărut cu un decolteu prea îndrăzneţ la Festivalul de la Mangalia

simeon stalpnicul png

Ei bine, atât criticile, cât şi înaintarea în vârstă au contribuit, probabil, la schimbarea stilului vestimentar al Elenei Udrea, care, în ultimii ani, a dat ţinutele sexi pe taioare şi rochii elegante.

2008- A făcut senzaţie într-un costum de baie apreciat de designer-ul Click!

simeon stalpnicul png

2009-  O ţinută albă, potrivită pentru o vizită pe litoral

simeon stalpnicul png

Fashion designer-ul Maria Simion a comentat pentru Click! ţinutele alese de Elena Udrea de-a lungul anilor. "În fotografia realizată în 2006, Elena Udrea purta o ţinută total nepotrivită pentru funcţia ei: fusta mult prea scurtă, dresul lucios, iar culoarea sacoului nu o avantajează", a comentat Maria Simion, care o critică şi în toaleta din 2007: "decolteul rochiei este cam vulgar, iar materialul lucios cu dantelă dă un aer ieftin".

2010- A trecut la costumele office, potrivite pentru un ministru

2011- Croială decentă şi imprimeu la modă

Din 2009, lucrurile se schimbă, iar designer-ul remarcă "lungimea perfectă a fustei, costumul office bine ales, croiala decentă a rochiei şi, în final, ţinuta de lucru care să nu distragă atenţia de la tema discuţiei". Se vede că Udrea vrea să intre în Parlamentul României şi a muncit mult pentru acest lucru!

Şi-a lansat candidatura pentru un post de parlamentar

Elena Udrea şi-a anunţat, în weekend, candidatura pentru alegerile din decembrie tocmai în judeţul Neamţ, în colegiul 4 Roman - Ion Creangă.

Pentru acest eveniment, Udrea a ales o ţinută clasică, dar cât se poate de elegantă. Ea s-a prezentat în faţa romaşcanilor îmbrăcată cu o pereche de pantaloni negri, cămaşă albă şi o haină neagră.

Lansarea candidaturii la alegerile parlamentare a avut loc duminică, chiar de ziua Sfintei Parascheva - ocrotitoarea Moldovei.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net