Uite ce zgârie-nori vom avea pe plajă!

Ultima actualizare:

    Lucrarea urmează  să se finalizeze  peste 48 de luni
Lucrarea urmează să se finalizeze peste 48 de luni

Un complex hotelier de lux, pe 16 niveluri va apărea, în patru ani, pe plaja Modern din Constanţa. Cel puţin asta şi-a propus o firmă privată italiană care, deşi nu a obţinut încă aviz de construcţie, şi-a îngrădit deja plaja.

Potrivit reprezentanţilor companiei Fin.Co.Ge.Ro, complexul hotelier care se va înălţa pe 16 etaje va fi format din hotel, cazinou şi grădină pe acoperiş.

Pe promontoriul care înaintează în mare va fi un imobil cu un etaj ce va cuprinde auditorium, discotecă, piscină şi amenajări sportive.

Complexul hotelier va avea cazinou, spa, piscine şi terenuri de sport

simeon stalpnicul png

Complexul polifuncţional va fi format din trei blocuri de locuinţe şi birouri de 14, 15, respectiv 16 etaje. La parter şi primul etaj vor fi amenajate spaţii comerciale, iar la etajul II terasă panoramică, bar, restaurant şi birouri.

Aşa arată acum plaja îngrădită de firma italiană

simeon stalpnicul png

Subsolul general va fi pe 5 niveluri şi va cuprinde parcare şi spaţii publice. În prezent, firma italiană se ocupă de organizarea de şantier. Movila cunoscută sub numele de Pălăria lui Neagoe şi circa două hectare din plaja Modern au fost îngrădite de firmă, în condiţiile în care firma italiană are autorizaţie doar pentru lucrările de pe mal.

Fin.Co.Ge.Ro nu a solicitat de la Primărie autorizaţie de construcţie. Nunzio Romeo, împuternicitul firmei, spune că va cere aviz peste 3 luni. „Dacă nu ne dă autorizaţie, îi vom da în judecată", ameninţă el.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net