Uite ce vesel era polițistul care a căzut în groapă!

politist_bogdan_gigina.jpg

bogdan gigina
Polițistul decedat, Bogdan Gigină, avea numai 28 de ani când s-a întâmplat nefericitul accident
foto: Arhiva Personală

Bogdan Cosmin Gigină a decedat marți seară (20 octombrie), în jurul orei 19.00, în urma unui accident produs pe o stradă din Capitală. Polițistul de la Brigada Rutieră se afla în misiune atunci când a căzut cu motocicleta într-o groapă despre care martorii spun că ar fi fost slab semnalizată.

Bogdan avea numai 28 de ani, era tânăr, o fire veselă și energică. Cea mai fericită zi din viața lui i-a purtat ghinion, pentru că se pare că la data la care a decedat, ziua de 20 octombrie, acesta sărbătorea un an de la căsătoria cu Raluca Gigină.

Era căsătorit de numai un an

 • politistul decedat bogdan gigina
  Polițistul Bogdan Gigină a decedat la numai 28 de ani în urma unui accident
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan gigina raluca gigina
  La 20 octombrie, Bogdan sărbătorea un an de căsătorie cu Raluca Gigină
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan gigina raluca gigina
  Bogdan și Raluca Gigină erau îndrăgostiți până peste cap
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan cosmin gigina raluca
  Cei doi mergeau peste tot împreună
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan gigina raluca gigina
  Bogdan și Raluca Gigină publicau foarte multe poze în care apăreau împreună
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan raluca gigina
  Bogdan și Raluca Gigină se distrau împreună la petreceri
  foto: Arhiva Personală
 • bogdan raluca gigina
  Bogdan și Raluca Gigină, împreună la turnul Eiffel din Paris
  foto: Arhiva Personală
 • Maximize

1/7

În ciuda locului de muncă care îi impunea foarte multă seriozitate și o atitudine formală, Bogdan profita de orice moment pentru a se bucura de viață și a se distra cu prietenii lui. În videoclipul de mai jos se observă cum, deși erau în mașina de poliție, Bogdan și unul dintre colegii lui au profitat de câteva momente de pauză pentru a se relaxa și amuza pe baza unei melodii de la radio.

Îi plăcea să se bucure de viață

 

 

Polițistul de la Brigada Rutieră avea o mulțime de prieteni cărora nu le-a venit să creadă atunci când au aflat de accidentul tragic. Aceștia și-au exprimat regretele față de el pe o rețea socială dar și revolta față de autorități. Se pare că Bogdan Gigină făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea și fusese chemat în misiune cu puțin înainte de accident.

Loading...

Citește și

 • politistul decedat bogdan gigina

  Bogdan Cosmin Gingină a decedat la vârsta de numai 28 de ani după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la rețeaua de gaze. Incidentul a avut loc marți (20 octombrie), în jurul orei 19.00. Autoritățile au început o anchetă în cazul bărbatului decedat, iar ulterior s-a descoperit faptul că acesta făcea parte din coloana oficială a ministrului de Interne Gabriel Oprea.

 • Procurorii verifică o informaţie potrivit căreia poliţistul Bogdan Gigină (28 de ani), de la Brigada Rutieră, care a murit marţi, 20 octombrie, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze, ar fi făcut parte din coloana oficială care-l însoţea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1