Uite ce spune cel mai amuzant polițist despre șicanarea în trafic

Ultima actualizare:

    Marian Godină  a împărtășit prietenilor virtuali o nouă poveste plină de hazfoto: arhiva personală
Marian Godină a împărtășit prietenilor virtuali o nouă poveste plină de hazfoto: arhiva personală

Un agent plin de umor de la circulaţie a publicat pe pagina de Facebook o poveste în care spune ce poţi să păţeşti dacă eşti şicanat în trafic şi dacă răspunzi cu aceeaşi monedă. Marian Godina a devenit faimos pe Internet prin stilul în care descrie întâmplările din timpul serviciului, iar cea mai nouă poveste a sa îi confirmă talentul.

Polițistul a dat ca exemplu un accident care s-a produs între o mașină de fițe și o rablă, într-o manieră de excepție. El a descris într-un mod amuzant conflictul dintre doi șoferi, atât de diferiți prin prisma autoturismelor pe care le conduceau, potrivit adevărul.ro.

”Ce avem de făcut, atunci când ne şicanează cineva în trafic? Am stabilit încă din prima frază că omul e prost. Acum avem variante: să-i arătăm că suntem la fel ca el sau chiar că îl întrecem. Dacă alegem varianta asta, putem să îi frânăm brusc în faţă, să claxonăm, să-i arătăm vreun deget, să deschidem geamul şi să-l scuipăm ori să aruncăm spre el cu vreun obiect nefolositor de prin maşină. Putem încerca chiar să-l blocăm iar după ce îl determinăm să oprească, să coborâm la el. Atenţie, la momentul ăsta, ştim despre el doar că e prost. S-ar putea, însă, să aflăm şi alte lucruri despre el: că e vreun luptător de K1 uşor iritat, vreun boxer cam nervos, vreunul care are obiceiul să conducă cu sabia lângă el… etc. Din fericire, mai avem o variantă disponibilă. Să-l ignorăm, eventual chiar să ne cerem noi scuze şi să-l salutăm pe bizon. În cele mai multe cazuri, asta îl face pe berbec să cedeze şi să o ia ca pe o victorie. Deşi noi ştim că e prost, el nu ştie asta, aşa că orice mod de a-l face să înţeleagă că nu are dreptate, ar fi o risipă de energie. Am făcut această introducere, amintindu-mi de un accident rutier. Un A6 făcut zob şi o “1310” praf. Câţiva stâlpişori metalici culcaţi la pământ. Mulţimea de curioşi, prezentă. Protagonişti: un om la 40 de ani, îmbrăcat bine, cu un tricou roz, mulat pe burtă, geacă cu glugă cu blăniţâ faină, lanţ galben la gât, șofer de A6”, a povestit polițistul.

"Pe de altă parte, Dorel, îmbrăcat modest, cu nişte blugi moşcoşi şi cu ţigară în gură, se abținea cu greu de la înjurături și de la un vocabular vulgar (șoferul Daciei n.r.). După mai multe replici tăioase, între cei doi șoferi și avocat, șoferul Dorel a pus capăt conflictului. «Domnule avocat, vreţi să vedeţi un elefant?» l-a întrebat Dorel pe avocat, după care şi-a întors buzunarele (goale) de la pantaloni pe dos, care îi atârnau până aproape de genunchi. «Eu sunt elefantul! Astea-s urechile. Dă-mă în judecată şi o să îi vezi şi trompa», l-a amenințat Dorel pe avocat", şi-a încheiat Marian Godina povestea. 

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net