Uite ce poze a pus pe Facebook interlopul Sandu Geamănu, închis la Penitenciarul Rahova

Deşi e în puşcărie, Sandu Geamănu şi-a deschis cont de Facebook şi a postat câteva poze cu el în celulă. Interlopul îşi etalează, mândru, muşchii şi tatuajele. Administraţia Naţională a Penitenciarelor a deschis o anchetă în acest caz, potrivit gândul.info.

Deţinuţii nu pot avea telefoane mobile în penitenciar şi nici nu au acces la internet. Cu toate acestea, Ilie Alexandru, cunoscut drept Sandu Geamănu, şi-a deschis cont pe Facebook, după care şi-a făcut mai multe fotografii, probabil cu un smart phone, şi le-a postat pe reţeaua de socializare.

Interlopul îşi etalează muşchii lucraţi în celulă

Zoom
Sandu Geamămu

În imagini se vedete că atât interlopul, cât şi ceilalţi deţinuţi din celulă şi-au improvizat acolo o sală de forţă.

În loc de haltere, aceştia se folosesc de o uşă scoasă din balamele, pe care se urcă un deţinut. Ceilalţi deţinuţi prind, pe rând, marginea acelei uşi şi fac repetări ca şi cum s-ar afla într-o veritabilă sală de fitness, relatează gândul.info. În timpul antrenamentelor, Geamănu poartă mănuşi speciale pentru a-şi proteja palmele.

Geamănu poartă o şapcă de marinar

Zoom
Interlop Geamănu

"S-a dispus efectuarea unei anchete interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti Rahova, pentru a se stabili în ce condiţii au fost realizate fotografiile şi postate pe site-ul de socializare Facebook. În conformitate cu prevederile legale, persoanelor private de libertate le este interzisă procurarea, deţinerea, utilizarea sau transmiterea de telefoane mobile şi accesorii ale telefoanelor mobile", a declarat, pentru gândul.info, purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Monica Pană.

Sandu Geamănu a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Bucureşti, în 13 noiembrie 2012, la 25 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav, tâlhărie cu consecinţe deosebit de grave şi violare de domiciliu.


loading...
Loading...