Uite ce locuri de muncă găseşti în străinătate!

Ultima actualizare:

Dacă îţi cauţi un loc de muncă în străinătate, află că oferta este mai mult decât atrăgătoare! Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă îţi pune la dispoziţie pe site-ul eures.anofm.ro posturi în Germania, Norvegia, Spania, Irlanda, Anglia, Belgia etc. Nu trebuie decât să trimiţi un CV model Europass şi să îndeplineşti câteva condiţii de bază. Uite unde te poţi angaja!

Maseur în Spania

Un hotel din Palma de Mallorca oferă un post de maseur pentru un tânăr între 18-35 de ani, conform proiectului “Your first EURES job”. Cerinţe: studii în domeniu, tratamente de înfrumuseţare, experienţă în domeniu de minimum 6 luni. Trebuie să cunoşti limba germană obligatoriu – nivel intermediar, limba spaniolă – nivel intermediar, limba engleză – nivel intermediar. Salariul e de 960 de euro pe lună net, negociabil. Data limită de trimitere a CV-ului e 1 ianuarie 2017. Trimite CV-ul în limba engleză sau spaniolă la paguera@rivieraspa.es.

Irlanda caută tinichigiu şi vopsitor auto 

În localitatea irlandeză Cork există un post liber de tinichigiu auto şi un post liber de vopsitor auto, iar activitatea se va desfăşura într-un atelier de reparaţii auto. Trebuie să ai 5 ani de experienţă în domeniul reparării maşinilor avariate şi să ştii limba engleză, nivel B1. Salariul este între 28.000-32.000 euro brut pe an. Se oferă sprijin pentru găsirea unei locuinţe, iar contractul e pe perioadă nedeterminată. Trebuie să trimiţi CV Europass în limba engleză la eurescork@welfare.ie şi info@dineencrashrepairs.ie până pe data de 26 mai 2016. 

Educatoare pentru Germania 

În localitatea germană Stuttgart sunt 10 posturi de educatoare. Sunt solicitate persoane care au absolvit liceul pedagogic cu specializarea învăţător – educator, fie Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei cu specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, promoţia 2015. Asociaţia Internaţională pentru Tineret va organiza o selecţie a candidaţilor preselectaţi în urma transmiterii aplicaţiilor, care se va desfăşura la începutul lunii iulie în România. Persoanele interesate trebuie să depună CV-ul model Europass doar în limba germană, însoţit de o copie a diplomei de Bacalaureat sau o copie a diplomei de licenţă precum şi o copie a certificatului de atestare a cunoştinţelor de limbă germană nivelul B2/C1 la adresa de mail simo@vij-stuttgart.de şi doar pentru monitorizare la buc_eures@buc.anofm.ro. Salariul este între 1600 şi 1800 euro pe lună. Termenul limită pentru depunerea CV-ului este 20 iunie 2016.

Tâmplari şi zugravi în Norvegia

Dacă vrei să lucrezi în Norvegia, în localitatea Bergen sunt disponibile 6 posturi de tâmplari/parchetari. Cerinţe: calificare şi experienţă de muncă. Sunt acceptate şi persoanele fără calificare, dar cu experienţă de minimum 2-3 ani în domeniu. Permisul de conducere categoria B este un avantaj. De asemenea, trebuie să cunoşti bine limba engleză. Salariul este de 18-20 euro pe oră brut, iar durata contractului este pe perioadă nedeterminată, cu 14 zile de probă. Trebuie să trimiţi CV Europass în limba engleză la adresa cv@skpersonell.no până pe 31 mai 2016. Tot în Norvegia, la Bergen, se caută şi zugravi. Sunt 6 posturi libere, iar salariul este între 18-20 euro brut pe oră. Contractul e pe perioadă nedeterminată, cu 14 zile de probă. Trebuie să ştii limba engleză. CV-ul trebuie trimis la cv@skpersonell.no până pe data de 31 mai 2016.

Îngrijitor de persoane în Marea Britanie 

În localitatea Hatfield, Welwyn, există 6 posturi pentru îngrijitor de persoane la domiciliu. Cerinţe: carnet de conducere cat. B1, abilităţi de comunicare, cunoaşterea limbii engleze nivel B1. Salariul e de 2000 lire brut/lună. Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar CV-ul model Europass se va trimite în limba engleză la adresa VictoriaEverett@bluebirdcare.co.uk. Data limită: 1 iulie 2016. 

Click! Spune: EURES – Serviciul European de Ocupare a Forţei de Muncă – e o reţea a serviciilor publice de ocupare a forţei de muncă şi acoperă 32 de ţări printre care România, Germania, Spania, Marea Britanie, Norvegia, Suedia, Franţa, Republica Cehă, Austria, Belgia, Polonia, Portugalia, Ungaria etc. Intră pe site-ul www.eures.anofm.ro şi vei găsi aici toate informaţiile de care ai nevoie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net