Uite ce i-au găsit în bagaje pe aeroportul din Cluj!

bijuterii.jpg

Bijuterii, aeroport, Cluj
Bijuteriile vor fi trimise la expertiză

Venea din Turcia şi avea asupra lui o mică avere! Luni, pe aeroportul din Cluj, poliţiştii de frontieră au descoperit în bagajele unui român care venea din Turcia nu mai puţin de 1,3 kilograme de bijuterii.

Pe aeroportul din Cluj, un român de 28 de ani a încercat să introducă ilegal în ţară  brăţări, inele, medalioane şi ceasuri din metal alb şi din metal galben. După ce a intrat în posesia bagajelor, tânărul care venea din Turcia s-a înscris pe culoarul verde - „nimic de declarat“.
Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au descoperit însă în bagajul său circa 1,3 kilograme de bijuterii. „Tânărul a încercat să introducă bijuteriile în ţară folosindu-le pe post de accesorii pentru hainele pe care le transporta în bagaj. Acesta a declarat că a cumpărat bijuteriile din New York, unde a fost în vizită, şi intenţiona să le ofere cadou membrilor de familie“, se arată într-o informare a Poliţiei de Frontieră. În greutate totală de 1.298,3 grame, bijuteriile au fost preluate de autorităţi, vor fi trimise la expertiză, iar în funcţie de rezultatul acesteia se vor lua măsurile legale de rigoare.

 

Loading...

Citește și

  • Surpriză la un control de rutină al poliţiştilor clujeni! Oprit marţi în trafic, un bărbat de 34 de ani, administrator al unei societăţi comerciale, transporta aproape opt kilograme de bijuterii din aur – lănţişoare, brăţări, cercei, inele şi pandantive.