Uite ce fotomodele deszăpezesc judeţul Dâmboviţa!

Ultima actualizare:

    Surorile  Loredana şi  Cosmina
Surorile Loredana şi Cosmina

În spatele uneia dintre firmele care a reuşit să pună mâna pe un contract de peste două milioane de euro, pentru deszăpezirea judeţului Dâmboviţa, se află două fotomodele.

Este vorba despre surorile Salanţă, care se relaxează în Bali, în timp ce dâmboviţenii, pe care ar trebui să îi deszăpezească, se luptă cu nămeţii. Loredana Salanţă este o tânără de doar 21 de ani din Budac, Bistriţa-Năsăud şi este câştigătoarea titlului „Miss World România" 2009.

După ce a ajutat-o pe sora sa, Cosmina (24 de ani) să îşi facă şi ea un nume în modeling, în 2013, cele două surori au pus bazele unei noi afaceri: Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi Bucureşti.

Ele au câştigat un contract de deszăpezire ce se întinde pe doi ani, în valoare de 9,73 milioane de lei. Societatea de Construcţii Drumuri şi Autostrăzi este responsabilă de deszăpezirea drumurilor naţionale din Dâmboviţa: DN61, DN7, DN72 şi DN72 A. În timp ce muncitorii firmei lor se chinuiau să îi scoată din nămeţi pe dâmboviţeni, surorile Salanţă se relaxau la soare în exclusivista Bali, din Indonezia.

image
image
image
image
image
image
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
image
actualitate.net
image
actualitate.net