Uite câți bani câștigă Ion Țiriac din taxi aerian!

Citeste tot despre: 

Pe piața firmelor de taxi aerian din țara noastră sunt 79 de companii care mai activează. Printre actorii cu nume mari sunt Ion Țiriac, Ionuţ Căşuneanu, Ioan Niculae sau Ana Patriciu, scrie economica.net.

Din 181 de firme care activau pe piaţa de taxi aerian în 2008, finalul lui 2016 a lăsat active doar 79 de companii care au strâns la sfârşitul lui 2015 o cifră de afaceri de 2,63 miliarde de lei, scrie economica.net. Actori cu nume mari activează pe această piaţă: Ion Ţiriac, Ionuţ Căşuneanu, Ioan Niculae sau Ana Patriciu.

Într-o astfel de afacere, sunt necesare investiţii mari: avioane şi elicoptere a căror valoare de achiziţie pleacă de la minimum şase milioane de dolari, care au înălţimea cabinei de peste 1,80 metri, au catering de lux la bord şi, în unele cazuri, paturi matrimoniale şi jacuzzi.

Compania Ion Ţiriac Air, deținută de celebrul om de afaceri român, are o cotă de piaţă de 1,04%, o cifră de afaceri de 26,60 milioane de lei (5,91 milioane euro) şi o pierdere pe măsură, de 12,52 milioane de lei, scrie aceeași sursă.

flotila ion tiriacZoom
Țiriac Air deține trei avioane și un elicopter

 

loading...
Loading...