Uite câte vedete joacă la Click!MANIA

Ultima actualizare:

    După ce a cumpărat ziarul, Ştefan Stan a dezlipit lozul Click!Mania să vadă dacă a câștigatFotografii: Mihai Ionescu
După ce a cumpărat ziarul, Ştefan Stan a dezlipit lozul Click!Mania să vadă dacă a câștigatFotografii: Mihai Ionescu

Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

Dimineaţa perfectă începe cu o cafea aromată şi un ziar bun. Ştefan Stan (38 de ani) nu se abate de la această regulă, fapt surprins şi de fotoreporterii noştri. Zilele trecute, cântăreţul s-a oprit la o benzinărie de unde şi-a cumpărat un sandviş, o cafea şi Click! După ce a luat câteva îmbucături, fostul câştigător de la “Vocea României” n-a mai avut răbdare şi s-a pus pe răsfoit. N-a urcat în maşină, ci a pus ziarul pe capotă şi, cu un zâmbet larg, a dezlipit rapid lozul de pe prima pagină. N-a fost să fie cu noroc, aşa că s-a pus pe citit ca să afle ultimele noutăţi din showbiz.

La Click!MANIA câştigi cu trei simboluri identice. Sunt în joc: o maşină Dacia Logan MCV, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, tablete, gadget-uri, aspiratoare, seturi de gătit, cuţite şi mii de alte surprize.Avem peste 10.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 350.000 de lei. Până acum, Click! a premiat peste 1.200 de norocoşi.

Şi Columbeanu joacă la Click!Mania

Irinel n-a plecat până nu a verificat lozul
Irinel n-a plecat până nu a verificat lozul

Şi Irinel Columbeanu (58 de ani) şi-a încercat norocul la concursul nostru. Ajuns în Capitală, afaceristul s-a oprit la o benzinărie, de unde a ieşit cu ziarul Click! în mână. N-a demarat în trombă, ci s-a pus pe dezlipit după ce probabil premiile de pe prima pagină i-au făcut cu ochiul. După cum râde şi zâmbeşte este posibil ca omul de afaceri chiar să fi nimerit trei simboluri identice, sau poate l-a binedispus vreun articol. 

Marius Niculae și-a încercat norocul

Marius Niculae cumpără ziarul Click! în fiecare zi
Marius Niculae cumpără ziarul Click! în fiecare zi

Dinamovistul Marius Niculae dovedește că este cititor fidel al ziarului Click! Atacantul a fost surprins de fotoreporteri în centrul orașului, în timp ce cumpăra ziarul nostru. Niculae s-a dat jos din mașina sa de lux, s-a dus glonț la un chioşc de presă, a luat Click! și l-a studiat minute bune. Evident, și-a încercat norocul la concursul nostru, Click!Mania. După zâmbetul său, am zice că fotbalistul a fost printre fericiții câștigători.

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net