Uite cât a câştigat Gabriela Firea de la Antene anul trecut!

Citeste tot despre: 

Florentin Pandele n-a pus mâna doar pe o soţie frumoasă, de carieră şi cu 11 ani mai tânără, ci şi mult mai bogată.

Potrivit declaraţiei de avere a primarului oraşului Voluntari, Gabriela Firea a venit în căsnicie cu o casă, o maşină de lux, bijuterii, tablouri şi conturi „grase", dar şi cu un salariu de 17 ori mai mare decât al lui.

Salariu de vedetă şi business-uri prospere

La rubrica venituri salariale în 2010, Gabriela Firea a menţionat 540.647 lei (n.r.- aproximativ 45.000 de lei pe lună). Cel mai mare salariu l-a luat de la Antena 3, unde realizează emisiunea „Ştirea Zilei": 204.580 lei, în baza unui contract de drepturi de autor.

Ca directoare a revistei „Săptămâna financiară" a încasat 181.518 lei, iar ca directoare generală la SC Media Casa Press, firma care editează publicaţiile „Financiarul" şi „Felicia", alţi 154.549 de lei. Pe lângă aceste venituri, ea a mai luat 549.878 de lei din dividende la firma SC Tudor Imob Media SRL, unde este unic acţionar.

Comparativ, Florentin Pandele are un singur salariu, cel de primar, din care a câştigat 30.498 lei, de 17 ori mai puţin ca soţia.

Bijuterii, tablouri şi un Mercedes nou-nouţ

În timp ce primarul nu deţine nicio maşină şi nici bijuterii, Gabriela Firea are bijuterii de aur şi platină în valoare de 100.000 de euro, precum şi o colecţie de tablouri de 80.000 de euro. În plus, anul trecut, ea şi-a cumpărat şi un Mercedes Benz.

Şi la capitolul conturi, vedeta Antenei 3 îşi întrece soţul: are echivalentul a 275.000 de euro în 11 depozite în lei, euro sau dolari, pe numele ei sau al fiului. Pandele nu a menţionat niciun cont. Mai mult, ea are de luat înapoi 75.000 de euro de la trei prietene, cărora le-a împrumutat bani.

Gabriela Firea are, însă, şi două credite, în valoare de 330.000 de euro.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Mai citeşte:


Pandele şi Firea vor încheia un contract nupţial!

Alin Gălăţescu o ironizează pe Firea: «Parcă ar fi virgină din nou»

Gabriela Firea şi-a dat jos jartiera la nunta cu primarul Pandele - FOTO

Controversele din spatele celor doi «însurăţei»: Florin Pandele şi Gabriela Firea

Loading...