Uite care a fost cauza morţii lui Dan Adamescu!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bronhopneumonie şi insuficienţă cardio-respiratorie. Acesta este diagnosticul dat de medicii legiști după ce au examinat pe Dan Adamescu, controversatul om de afaceri care a murit luni, 22 ianuarie, la vârsta de 68 de ani.

Cauza morţii lui Dan Adamescu este, potrivit medicilor legişti, bronhopneumonia, precum şi o insuficienţă cardio-respiratorie, a declarat joi (26 ianuarie) avocatul familiei Adamescu, Cătălin Dancu. El a precizat că fosta soţie şi sora lui Dan Adamescu au decis să se ocupe împreună de înmormânare, trupul neînsufleţit al acestuia urmând să fie depus joi (26 ianuarie) la Biserica Domniţa Bălaşa, urmând ca înmormânarea să aibă loc vineri (27 ianuarie) la prânz.

Avocatul Cătălin Dancu a spus, la ieşirea de la Institutul Naţional de Medicină Legală, că pe certificatul medico-legal scrie, în dreptul cauzei morţii, bronhopneumonie şi insuficienţă cardio-respiratorie.

Întrebat dacă medicii legişti au stabilit că decesul s-a datorat şi unei infecţii cu stafilococ auriu, Dancu a spus: „Nu avem alte date, v-am spus exact care este diagnosticul de pe certificatul medico-legal”, scrie news.ro.

El a precizat că în urma unor analize ulterioare s-ar putea stabili şi alte cauze ale decesului.

„De asta a durat atât de mult autopsia. După ce se vor termina procedurile de înmormântare, evident că vom veni şi cu documentele funerare şi cu datele medico-legale”, a precizat Dancu.

Avocatul a mai spus că procedura de divorţ va continua în 8 martie, când a fost stabilită data apelului, după ce atât Dan Adamescu, cât şi fosta soţie a acestuia au contestat decizia din 7 iunie 2016, a Judecătoriei Sectorului 1, de desfacere a căsătoriei, din culpă comună. Instanţa a anulat atunci cererea de partaj formulată de soţia lui Adamescu, întrucât aceasta nu a depus taxa de timbru pentru partea din averea omului de afaceri cerută la partaj.

Fosta soţie a lui Dan Adamescu  a obţinut dreptul de a reveni la numele deţinut înaintea căsătoriei, respectiv Carmen Palade, dar nu a fost luată o decizie definitivă.

Omul de afaceri Dan Adamescu deţinea mai multe afaceri, printre care Astra Asigurări şi Medien Holding, trustul care includea ziarul România Liberă, hotelurile Intercontinental și Rex (Mamaia).

image
image
image
image
image
image
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net