Udrea, speriată de pușcărie: ”Vă spun că sunteți proști până la capăt”

Ultima actualizare:

    Elena Udrea este disperată că ar putea sta ani grei în spatele gratiilor
Elena Udrea este disperată că ar putea sta ani grei în spatele gratiilor

Lista penalilor cu nume grele este lungă, iar 2018 este un an hotărâtor pentru ei. Sunt judecați în procese de ani de zile, dar în lunile care urmează vor afla dacă vor respira în libertate sau de după gratii. Printre ei se află și Elena Udrea, care a reacționat dur pe pagina sa de socializare.

Dosarele răsunătoare își vor avea finalul în 2018.  Nume grele din politică urmează să afle sentinţele definitive.

Printre acestea se numără dosarul în care liderul PNL, Ludovic Orban, este acuzat că şi-a folosit funcţia politică atunci când ar fi cerut 50.000 de euro de la omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu. Sentinţa va veni la începutul anului, de la Completul de 5 judecători al Curţii Supreme. Politicianul a fost achitat în faza de fond a procesului, dar procurorii DNA au contestat sentinţa. Decizii definitive sunt aşteptate şi în alte dosare celebre, care sunt în faza de apel, printre care cel în care este judecată fosta şefă DIICOT, Alina Bica, condamnată în două dosare, la 3 ani şi 5 luni şi la 4 ani de închisoare, dar şi cel în care Adriean Videanu a fost achitat, scrie adevărul.ro.

Pe celebra blondă o așteaptă 6 ani de pușcărie

Elena Udrea aşteaptă şi ea o sentinţă în dosarul în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare în cazul „Gala Bute”. Supărată că doar ea a picat în hățișul legislative, fostul ministru de Turism a postat astăzi pe Facebook un cometariu dur.

”Sper că ați început anul cu bine și că așa va fi tot 2018. Evident, aș fi vrut să rămân în atmosfera de liniște și pace a sărbătorilor, dar oricât m-am abținut până acum și am stat indiferentă la mizeriile unora, o să le transmit acestora un mesaj. Măi lichelelor, ați uitat când lingeați clanța să vă sprijin să luați funcții în partid, că de proști și corupți ce erați v-a dat partidul la o parte, de la ANAF spre exemplu, să vă susțin candidaturile, pe la primariile de sectoare spre exemplu, să vă finanțeze Cocoș, pe unii în politică, pe alții în presă... Voi, niște nulități ipocrite vorbiți de mine astăzi??? Eu am dosare penale și sunt “coruptă” pentru că v-am plătit vouă prestația politică de rahat prin campanii, sau salariile de jurnaliști “deontologi”, #rezist acum. Acestea sunt acuzațiile care mi se aduc, banii aceștia sunt “banii furați de Udrea”!!!Vreți să vă dau numele fiecaruia dintre voi, câti bani ați luat fiecare de la partid, cum ați fost numiți pe funcții, ce ați făcut acolo??? Dacă eu nu vă torn, măi lichelelor, o fac pentru mine, să nu fiu și eu una ca voi. Dar dacă vă faceți calculul că o să fiți lăsați în pace dacă vă mutați limba în fundul Sistemului acum și, pentru că ați sărit în barca lui Johannis, eu vă spun că sunteți proști până la capăt. Lichelele tot plătesc odată și odată!”, a scris Udrea astăzi. 

Și pentru alte nume grele va veni sentința

Şi fostul ministru Dan Şova, condamnat pe fond la 3 ani, va primi o sentinţă definitivă, dar şi fostul ministru Constantin Niţă, în dosarul în care a primit 4 ani de închisoare după ce judecatorii instanţei supreme l-au găsit vinovat de trafic de influenţă în favoarea unuia dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România, Tiberiu Urdăreanu - care l-a şi denunţat la DNA.

Fostul primar al sectorului 2, Neculai Onţanu, ale cărui acuzaţii s-ar fi prescris îşi va afla soarta anul viitor. Sentinţele pe fond În alte procese puternic mediatizate, Curtea Supremă ar putea da primele sentinţe în 2018.

Printre acestea se numără dosarul în care este implicat fostul judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, cazul Turceni - Rovinari în care este judecat fostul premier al României, Victor Ponta, cel privind angajările fictive de la Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului Teleorman în care este judecat Liviu Dragnea şi fosta sa soţie, Bombonica Prodana, sau procesul în care actualul preşedinte al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net