Udrea n-a fugit din ţară. Face tratamente ca să devină mamă

Ultima actualizare:

    Elena Udrea şi Adrian Alexandrov sunt împreună din vara lui 2016
Elena Udrea şi Adrian Alexandrov sunt împreună din vara lui 2016

Emoţii mari pentru Elena Udrea! Are termen după termen în cele două dosare aflate pe rol, dar grijile ei sunt de cu totul altă natură. Ieri, televiziunile vuiau că a fugit din ţară. Realitatea e însă alta. Click! a aflat că blonda şi iubitul ei se află la Atena, acolo unde româncele care-şi doresc să devină mame “vizitează” o clinică celebră de fertilizare in vitro.

Udrea are multe pe cap! Termene în cele două dosare pe care le are, facultate la care n-a mai ajuns şi a fost exmatriculată, iubit tinerel, vacanţe exotice. Între toate aceste activităţi, Udrea luptă să-şi îndeplinească şi o dorinţă mai veche: să devină mamă. Iată că ieri toate televiziunile şi reţelele de socializare au vuit că blonda a fugit din ţară la prietena Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, în Costa Rica, deoarece a lipsit de la termenul de judecată de joi. Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a mărturisit că aceasta este plecată în Grecia.

“Doamna Udrea a depus la instanţă înscrisuri care dovedesc că este în imposibilitatea de a apărea în faţa instanţei pentru o anumită perioadă de timp. Aseară mi-a confirmat că se află la Atena”, a mai spus apărătorul pentru hotnews.ro. Fostul ministru al Turismului nu se află în acest moment sub control judiciar, iar instanţa i-a permis sa călătorească în afara ţării. 


    Clinica de fertilizare din Atena
Clinica de fertilizare din Atena

Deranjată de comentariile care au apărut, Udrea a reacţionat: “Unii nu au avut somn şi, după miezul nopţii s-au apucat să împrăştie «pe surse» că «Elena Udrea a părăsit ţara!!!!!! Am părăsit ţara» de nu ştiu câte ori până acum şi o să o mai «părăsesc» oricând e nevoie. Că plec cu treabă sau plec în vacanţă, mă priveşte fix pe mine. La fel cum şi dacă aş merge să o vizitez pe Alina Bica în Costa Rica sau m-aş plimba cu ea la Paris, ar fi fix problema noastră. Cine chiar ar fi vrut să ştie unde sunt zilele acestea, putea afla uşor, nu e niciun secret, ba chiar este o informaţie oficială”.

Într-adevăr, oficial se ştie că Udrea se află zilele acestea la Atena, dar Click! a aflat în exclusivitate că este însoţită de iubitul ei Adrian Alexandrov, iar din surse apropiate cuplului am aflat că cei doi “vizitează” clinica de fertilizare in vitro “Genesis”. Aceasta este frecventată de multe românce care vor să devină mame.

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net