Udrea, ce-i cu arsurile astea pe faţă?

CLIIMA20120523_0140_1.jpg

Mai 2012- Petele de pe faţă sunt vizibile, chiar dacă sunt acoperite cu fond de ten
Citeste tot despre: 

De ziua ei onomastică, Elena Udrea a arătat ca scoasă din cutie. Îmbrăcată într-o rochie elegantă şi sexy în acelaşi timp, purtând o pereche de pantofi mov cu tocuri foarte înalte, PDL-ista a făcut furori printre colegii ei. Ce păcat, însă, că petele de pe faţă i-au stricat imaginea!

Elena Udrea a avut o zi plină, luni, de Sfinţii Constantin şi Elena, când şi-a serbat onomastica. Dis-de-dimineaţă, fostul ministru a dat fuga până la partid, unde a participat la o şedinţă.

A purtat o rochie mov, cu un decolteu generos, care îi scotea în evidenţă formele, şi o pereche de pantofi de aceeaşi culoare, cu tocuri foarte înalte. Ca de obicei, a întors toate privirile, în special pe cele ale bărbaţilor, care s-au înghesuit s-o umple de flori şi cadouri şi s-o pupe de ziua ei.

Blonda a făcut furori cu o ţinută elegantă şi sexy în acelaşi timp


Din nefericire, însă, imaginea de divă a fost şifonată de câteva pete maronii pe care Elena Udrea le avea pe faţă şi pe care, deşi a încercat să le ascundă cu mult fond de ten sau cu părul, nu prea a reuşit. Click! a consultat un specialist estetician pentru a elucida misterul petelor buclucaşe.

August 2011- Tenul Elenei Udrea era impecabil


"La cât sunt de colorate petele de pe faţă par a fi arsură. Ştim că aparatele tip laser, IPL (Intense Pulse Light) sau radiofrecvenţa, (folosite pentru epilarea definitivă sau pentru înfrumuseţarea pielii), pot duce la arsuri similare. În plus, au şi o dispoziţie relativ apropiată, regulată. Apoi, zona e una din cele mai frecvente supuse epilării. Oricum, e de felicitat că are grijă să arate bine", ne-a declarat chirurgul estetician Călin Doboş.

Chiar dacă operaţia de înfrumuseţare era "proaspătă", iar Udrea nu era total refăcută, ea a dat dovadă de multă energie şi a făcut un tur de forţă de ziua ei. La prânz, după şedinţă, Udrea a dat o fugă până la hotelul soţului, Dorin Cocoş, situat în zona Bulevardului Mihalache.

Aici, PDL-ista a fost aşteptată de mai mulţi apropiaţi, printre care fiul vitreg, Alin Cocoş, şi Silviu Prigoană. De remarcat că, timp de o oră, cât a zăbovit Elena Udrea la restaurantul hotelului, diverşi curieri au sosit pentru a-i aduce buchete de flori, atât de multe, încât de abia au încăput în portbagajul maşinii.

O şedinţă de întinerire a pielii costă 400 de lei


Înfrumuseţarea pielii sau epilarea definitivă cu ajutorul IPL (Intense Pulse Light) în combinaţie cu radiofrecvenţa este o metodă modernă şi rapidă, datorită penetrării profunde a pielii.

Folosind această metodă, fibrele de colagen sunt încălzite, iar organismul este stimulat să producă altele noi. În acelaşi timp creşte fluxul de sânge şi se stimulează regenerarea celulară.

Efectul este eliminarea ridurilor şi o mai bună susţinere a vaselor de sânge din piele, împiedicând spargerea sau dilatarea acestora. Programul de rejuvenare facială se poate aplica pe faţă, gât, decolteu sau mâini. Preţul unei şedinţe este 400 de lei.

Barabancea, desfigurată de la injecţiile cu acid hialuronic


Ozana Barabancea s-a ales cu faţa desfigurată după nişte banale injecţii cu acid hialuronic, la care a recurs anul trecut, în februarie, din dorinţa de a-şi reîntineri faţa. Ea a intenţionat iniţial să dea în judecată clinica unde a păţit-o, dar s-a răzgândit ulterior.


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1