Udrea, în asemenea hal se îmbracă un ministru?

Citeste tot despre: 

Elena Udrea a apărut la inaugurarea principalei artere din Petroşani într-o pereche de pantaloni atât de strâmţi încât aceştia au lăsat la vedere mai mult decât ar fi trebuit.

Totă lumea ştie că ministrul turismului îşi permite ţinute care de care mai scumpe şi extravagante în vreme ce întreaga ţară este ameninţată de criză.

Chiar şi aşa, puterea financiară nu poate fi o scuză pentru prostul gust pe care Elena Udrea îl afişează recent, incidentul de la Petroşani nefiind singurul din ultimul timp.

S-a plimbat pe tocuri prin pădure

De curând, Elena Undrea a participat la Şcoala de vară a tinerilor din diaspora, la Sulina. Printre fotografiile publicate pe contul ei de Facebook, ministrul a postat şi poze în care apare în pădure, încălţată cu platforme de 15 cm.

Şi-a arătat chiloţii la Braşov

Udrea, îmbrăcată cu un costumaş cu fustă destul de scurtă, nu şi-a dat nici ea seama că, o dată aşezată, cei din sală o vor lua razna cu imaginaţia. Astfel, invitaţii care stăteau de partea cealaltă a mesei, în sala mare a Consiliului local, au avut parte de un peisaj inedit... chiloţeii albi imaculaţi ai ministrului Dezvoltării şi Turismului.

Udrea, întâi la coafor, apoi la Cotroceni - FOTO

Fiul vitreg al Elenei Udrea, bolid de 200.000 €

Cocoş jr. şi-a scos la plimbare maşinuţa de 25.000 €
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1