UDMR: ”Nu suntem de acord cu decizia Guvernului”

Ultima actualizare:

    Liderul UDMR Attila Korodi s-a lepădat de Dragnea și Târiceanu
Liderul UDMR Attila Korodi s-a lepădat de Dragnea și Târiceanu

UDMR, care a semnat protocol de colaborare parlamentară cu PSD-ALDE, declară că nu este de acord cu decizia Guvernului. În plus, crede că modificarea codurilor penale prin OUG reprezintă ”o imensă greşeală”, iar oamenii sunt îndereptățiți să iasă în stradă.

”Nu suntem de acord cu decizia Guvernului şi considerăm că a fost o greşeală imensă modificarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală prin ordonanţă de urgenţă. UDMR îşi menţine opinia şi consideră că ambele Coduri să fie modificate în conformitate cu deciziile Curţii Constituţionale şi strict în urma unei dezbateri în Parlament”, susţin liderii partidului  într-un comunicat de presă.

În opinia formațiunii maghiare, ”este îngrijorător modul ascuns şi graba în care Guvernul a decis în această situaţie”.”Indignarea cetăţenilor este absolut justificată. Parlamentul nu poate fi ocolit de Guvern prin adoptări de OUG.

De fiecare dată când s-a încercat reglementarea acestei probleme prin ordonanţă de urgenţă, au fost erori grave”, mai susţine UDMR, care propune o dezbatere în Parlament în regim de urgenţă, cu scopul de a armoniza prevederile celor două Coduri cu deciziile Curţii Constituţionale.

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net