Ucisă de explozie la masa de Crăciun

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În loc să petreacă Crăciunul în tihnă, alături de familie, locatarii unui bloc din Călăraşi au trăit, ieri, clipe de coşmar. Blocul lor a sărit în aer, iar opt apartamente au fost distruse complet. O femeie a murit, iar alte şase au fost rănite.

În ziua de Crăciun toată lumea se veseleşte împreună cu cei dragi. Gustă din bucatele tradiţionale şi închină un pahar. Când atmosfera era feerică, iadul a coborât pe pământ. Era ora 18.20, când un bloc de pe strada Bucureşti, din centrul Călăraşului, s-a transformat într-un loc blestemat. A sărit în aer dintr-o dată. Nimic nu prevestea nenorocirea. Totuşi, un miros înţepător de gaze i-a pus pe oameni pe gânduri cu câteva ore înainte. Au sunat degrabă la Distrigaz, însă, angajatul care a făcut verificări le-a spus să nu-şi facă probleme pentru că totul este în regulă. Nu a fost aşa! Suflul exploziei a fost atât de puternic, încât opt apartamente au fost spulberate.

Imaginile sunt de coşmar: blocul arată ca după un bombardament, iar obiectele din apartamente au fost aruncate de suflu pe trotuar

simeon stalpnicul png

Chiar şi structura de rezistenţă a fost distrusă. Gina Popescu, de 46 de ani, a sfârşit într-un mod îngrozitor. A fost aruncată de suflu şi lovită la cap. A suferit un traumatism cranio- cerebral, astfel că a pierit pe loc. Lucra la Agenţia de Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, o organizaţie care se ocupă cu succes de absorbţia fondurilor europene. Alte şase persoane au văzut moartea cu ochii. Cinci dintre acestea au fost rănite uşor, însă, o alta se chinuie şi acum pe patul de spital. Victor Avădanei, de 61 de ani, are arsuri pe 60 la sută din suprafaţa corpului şi se află la Spitalul de Arşi, din Capitală. Din primele cercetări, se pare că acumulările de gaze au existat în apartamentul său, de la etajul 1. Furtunul de la aragaz ar fi fost tăiat intenţionat şi se presupune că bătrânul, care locuia singur, ar fi vrut să se sinucidă.

"S-a auzit un vuiet ca de cutremur şi o bubuitură asurzitoare. Ferestrele au fost smulse", povesteşte Mihai Ionaşcu, unul dintre locatari. Oamenii nu se pot întoarce deocamdată în casele lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net