A ucis un copil, dar i-a cerut soţiei să ia vina asupra ei

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ai face puşcărie în locul persoanei iubite? O femeie din Hundeoara a fost la un pas de a fi cercetată pentru un accident mortal pe care nu l-a produs, doar pentru a-şi scăpa soţul, care se urcase băut la volan. Poliţiştii şi-au dat seama însă că femeia era nevinovată.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, pe DN 66, în apropiere de oraşul Călan, judeţul Hunedoara. Virgil R., de 39 de ani, se îndrepta spre casă, băut, la volanul maşinii sale. Fiind întuneric, el nu a observat un copil de 13 ani care mergea pe o bicicletă, pe marginea drumului, fără să poarte vestă reflectorizantă şi l-a lovit cu maşina. Disperat, a coborât din autoturism şi a rămas înmărmurit când a văzut că băiatul nu mai respiră.

Omul s-a panicat, ştiind că băuse înainte de a se urca la volan. Ca să scape basma curată, şi-a sunat soţia şi a implorat-o să ia totul asupra ei. Femeia a acceptat şi a venit la locul accidentului, iar soţul a plecat acasă cu maşina ei, lăsând-o să anunţe decesul copilului şi să se descurce cu poliţia. Oamenii legii au luat-o la întrebări pe femeie, dar aceasta nu a ştiut să dea prea multe detalii despre cum s-a produs accidentul.

Copilul mergea pe o bicicletă nesemnalizată

simeon stalpnicul png

Poliţiştii au bănuit imediat că nu ea se afla la volan în momentul impactului, iar în cele din urmă, femeia a mărturisit totul. Astfel, soţul ei s-a predat poliţiei şi şi-a recunoscut vina. Apoi a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat că avea o concentraţie de 0,11 la mie alcool în aerul expirat. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, iar soţia sa este cercetată pentru complicitate.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net