Ucis de iubitul fiicei pentru că nu-i lăsa să facă sex

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poveste de dragoste sfârşită tragic în localitatea sibiană Cisnădie. Un bărbat a intervenit în relaţia fiicei sale minore cu un adolescent, dar a fost "pedepsit" de tânăr cu trei lovituri de cuţit. A murit pe patul de spital.

Horaţiu Stoica, un adolescent de 17 ani, şi iubita lui, Maria Gârleanu, 15 ani, erau împreună de aproape un an. S-au cunoscut când fata era elevă la o şcoală generală, iar el, la un liceu din oraş.

De multe ori, tinerii se refugiau şi făceau sex în locuinţa pe care Horaţiu o împărţea cu bunica lui, părinţii fiind plecaţi în Spania. Dragostea lor însă nu a fost niciodată acceptată de tatăl fetei, Marian Gârlescu (42 de ani), pe motiv că iubitul ei ar fi consumat etnobotanice.

Maria şi Horaţiu se ascundeau de părinţii fetei în această casă

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fata recunoaşte că tânărul avea momente când devenea violent, iar când se certau spune că o ameninţa că-şi ia viaţa. Luni după-amiaza, Maria s-a refugiat din nou cu iubitul ei în casa acestuia.

„Am fost acolo şi după aia m-a sunat tati şi m-a întrebat unde sunt. I-am spus că sunt la el, iar tata a venit după mine. Nu ştiu ce s-a întâmplat, s-au certat în curte, nu ştiu ce a făcut el, eu am plecat când a venit tata", povesteşte fata, îngrozită.

În timpul scandalului, tânărul a scos un cuţit pe care i l-a înfipt de trei ori bărbatului în abdomen. Marian Gârlescu a fost dus imediat la spital şi operat de urgenţă, însă în noaptea de luni spre marţi inima lui a încetat să mai bată. Tânărul a fost arestat prevenitiv.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net