Ucigașul interlopului Emi Pian rămâne în pușcărie. Ciprian Napy a fost audiat prin videoconferință din Arestul Central

Ultima actualizare:

    Crima făcută de fostul boxer Cirpian Napy a pus pe jar lumea interlopă
Crima făcută de fostul boxer Cirpian Napy a pus pe jar lumea interlopă

Presupusul ucigaş al interlopului Florin Mototolea zis Emi Pian rămane în arest preventiv. Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy, va sta în spatele gratiilor în următoarele 30 de zile, după ce judecătorii au decis să îi respingă definitiv contestaţia. Acesta ceruse înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu sau cu măsura controlului judiciar.

Nou episod în cea mai mediatizată crimă din acest an. Ucigașul interlopului bucureștean Florin Mototolea zis Emi Pian din puternicul clan Duduianu ceruse să fie audiat prin videoconferință din Arestul Central al Poliției Române pentru că avea de făcut declarații noi despre seara crimei. De fapt, suspectul nu a reușit să aducă prin depoziția sa video nimic nou față de ce se știa inițial. Richard Emanuel Gheorghe, cunoscut ca Ciprian Napy în vârstă de 27 de ani a susținut din nou că este nevinovat şi le-a cerut magistraţilor să fie plasat sub control judiciar sau arest la domiciliu.''Tânărul de 27 de ani a fost audiat prin videoconferinţă şi le-a spus magistraţilor că se consideră nevinovat şi că tot ce a făcut a fost să se apere, pentru că altfel, apropiaţii şi fraţii lui Emia Pian intenţionau să-l omoare. Nu a făcut decât să se apere, a dat şi el, pentru că în felul acesta s-a salvat pe sine. El a descris cum s-a luptat ca un leu cu Emi și frații lui”, au declarat surse din cadrul Poliției. După câteva minute de deliberări, magistraţii Curţii de Apel din Bucureşti au decis ca principalul suspect în cazul uciderii interlopului Emi Pian să rămână în Arestul Central.

Cum a fost ucis interlopul bucureștean Emi Pian

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, unul dintre liderii clanului Duduianu din București, printre cele mai violente și temute grupări din lumea interlopă din România, a fost îmjunghiat mortal pe 4 august în urma unei altercații apărute la un joc de barbut. Acesta s-a certat cu membrii unei alte grupări interlope, clanul Rinu de la sumele date cu camătă participanților la joc. Emi Pian a fost înmormântat duminică iar familia sa acuză că membrii clanului Rinu îi vânau de mulți ani.

Citiți și

Cine a fost Emi Pian, interlopul ucis pe străzile Capitalei. Era liderul clanului Duduianu

VIDEO Ciprian Napy, cel care l-a ucis pe Emi Pian, a fost audiat de procurori și reținut în pijamalele de spital

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
printul philip meghan markle colaj gettyimages jpg
norvegia studii colaj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net