Ucigaşul doctoriţei din Germania, condamnat la închisoare pe viață. A omorât-o din gelozie

Ultima actualizare:

    Elena Silvia Konnerth avea 35 de ani şi era un chirurg apreciat în GermaniaFotografii: Facebook Elena Silvia Konnerth / Facebook osthessen-news.de
Elena Silvia Konnerth avea 35 de ani şi era un chirurg apreciat în GermaniaFotografii: Facebook Elena Silvia Konnerth / Facebook osthessen-news.de

Şi-a primit pedeapsa! Justiţia germană a făcut dreptate în cazul cutremurător al doctoriţei Elena Silvia Konnerth, românca ucisă la finalul anului trecut chiar în faţa blocului în care locuia. Un băieţel în vârstă de 2 ani a rămas orfan. Florian, fostul iubit al Elenei, a ucis-o din gelozie şi a fost condamnat la închisoare pe viaţă.

Caz şocant în ultima lună a lui 2020! Doctoriţa Elena Silvia Konnerth (35 de ani) se întorcea acasă după o noapte de muncă, la Spitalul Herz-Jesu din Fulda (Germania), în dimineaţa zilei de 7 decembrie. Era epuizată, iar acasă o aşteptau părinţii şi băieţelul ei de 2 ani, arată Adevarul.ro. Nu a mai apucat să-i vadă, pentru că a fost înjunghiată în gât, puţin mai devreme de ora 8.00, chiar lângă blocul ei. Potrivit Osthessen News, moartea Elenei a fost rapidă şi foarte dureroasă. Christine Seban, procuror în Fulda, a dezvăluit că tânăra a murit fie din cauza sângerării puternice, fie sufocată. Vecinii i-au găsit trupul neînsufleţit în acea dimineaţă blestemată şi au dat alarma.


    Flori şi o candelă la intrarea în bloc
Flori şi o candelă la intrarea în bloc

Ucigașul Elenei este un fost iubit

Poliţiştii germani au pus rapid cap la cap informaţiile primite, iar în câteva ore au operat o arestare. Fostul iubit al Elenei, Florian, român şi el, a fost considerat principalul suspect în acest caz şi a fost arestat preventiv. Judecătoria districtului Fulda l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe Florian, informează RTL. Potrivit judecătorului, condamnatul a acţionat mânat de gelozie, din dorinţa de a se răzbuna, întrucât Elena nu mai dorea să continue relaţia pe care cei doi au avut-o. Mai mult, atacul a fost unul josnic: a lovit prin surprindere, într-un moment în care femeia nu se aştepta, şi n-a avut şansa să se apere. 


    Poliţiştii germani, la locul crimei
Poliţiştii germani, la locul crimei

În opinia magistratului, fapta are urmări şi pentru alte persoane, ţinând cont că victima era un părinte singur. Prin urmare, instanţa a considerat că este vorba de o crimă cu atât mai gravă, ceea ce înseamnă, conform legii germane, că agresorul va fi condamnat la închisoare pe viaţă, fără posibilitatea de a fi eliberat după 15 ani de detenţie. Potrivit presei germane, agresorul a apărut într-un tricou roz la anunţarea verdictului. El a dat impresia că nu ascultă explicaţiile judecătorului şi s-a declarat nevinovat. În schimb, el s-a uitat la rudele sale din sală şi a zâmbit cinic, în timp ce judecătorul descria modul în care acţiona agresorul şi cum a hăituit-o şi a terorizat-o pe Elena timp de mai multe luni. De asemenea, el a amintit şi că Florian i-a trimis un mesaj victimei sale cu doar câteva ore înainte de a ucide-o. „Bucură-te cât mai poţi”, i-ar fi scris asasinul.


    Florian susţine că nu el este asasinul
Florian susţine că nu el este asasinul


    Medicul şi băieţelul rămas orfan
Medicul şi băieţelul rămas orfan

Elena şi Florian au avut o relaţie timp de un an, însă ea a decis să-i pună capăt din cauza temperamentului violent al bărbatului. Florian susţine că este străin de această crimă şi că Elena avea probleme mari cu un bărbat care o urmărea şi care o ameninţa de mai mult timp. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea pe viaţă, Florian va fi obligat să achite 15.000 de euro băieţelului de 2 ani. De asemenea, şi mama doctoriţei trebuie să primească 10.000 de euro din partea criminalului. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată, iar avocatul lui Florian a anunţat că va depune recurs.

Click! spune

Elena Silvia Konnerth a fost înmormântată în Vărbilău, comuna natală din Prahova. În urmă cu zece ani, românca şi soţul ei, de profesie stomatolog, se mutaseră în Germania. Ea era apreciată ca medic chirurg, dar pe plan personal lucrurile n-au funcţionat şi a divorţat în 2018. Doctoriţa l-a cunoscut ulterior pe românul care avea s-o înjunghie mortal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net