Ucigaşul din «staţia morţii» are de dat 1 milion € despăgubiri

Ultima actualizare:

    Cinci brăileni au fost spulberaţi de maşină  în staţia de autobuz
Cinci brăileni au fost spulberaţi de maşină în staţia de autobuz

Rudele celor cinci persoane ucise la Brăila, în timp ce aşteptau microbuzul, vor primi despăgubiri de peste un milion de euro. Autorul accidentului a primit câte un an de închisoare pentru fiecare victimă.

Carnagiul care a avut loc în Brăila, în aprilie 2016, a îngrozit o ţară întreagă. Cinci persoane şi-au pierdut viaţa după un accident produs de Marius Negoiţă (26 de ani), cel care a intrat cu maşina pe contrasens lovind o staţie de autobuz unde staţionau mai multe persoane. 


    Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens
Şoferul autoturismului a intrat pe contrasens

Cinci dintre ele au murit pe loc, într-un mod foarte violent, printre victime aflându-se şi o familie, soţ şi soţie, Nicoleta (37 de ani) şi Florin Oprea (40 de ani). Au mai murit spulberaţi Nicoleta Pîrlog, de 41 de ani, Mirela Iosub, tot de 41 de ani, şi Anişoara Toader, de 52 de ani. A fost o enigmă pentru toată lumea ce anume l-a determinat pe şofer să intre pe contrasens. El a declarat în prima fază că i-a alunecat piciorul pe preş, ca apoi să apară indicii, la primele analize, că acesta ar fi consumat substanţe ilegale. Raportul final al medicilor legişti a arătat că Marius nu a fost drogat în acel moment, probele biologice fiind influenţate în primă fază din cauza medicamentelor pentru epilepsie pe care acesta le lua.


    Marius Negoiţă a fost condamnat  la 5 ani de închisoare
Marius Negoiţă a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Bărbatul a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare, practic a primit câte un an de detenţie pentru fiecare viaţă curmată. Curtea de Apel Galaţi a dispus, de asemenea, ca moştenitorii victimelor să beneficieze de despăgubiri majorate. Astfel: băieţelul celor doi soţi Oprea, decedaţi în acest accident, va primi despăgubiri de 250.000 de euro, majorate de la 150.000 de euro. ”Bătaie de joc! Mi-a omorât unchiul şi mătuşa, a lăsat un copil de 10 ani fără ambii părinţi şi îi daţi 5 ani? Ştim că nimic nu-i aduce înapoi, dar nici banii primiţi şi anii lui petrecuţi în închisoare nu vor umple golul din sufletul unui copil”, a explicat una dintre rudele familiei Oprea. Ceilalţi moştenitori care s-au constituit părţi civile în proces vor primi şi ei despăgubiri între 40.000 de euro şi 150.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net