TVR News și-a încetat emisia din cauza datoriilor

Ultima actualizare:

    Televiziunea Română are datorii uriașeFoto: tvr.ro
Televiziunea Română are datorii uriașeFoto: tvr.ro

TVR News și-a încetat emisia, sâmbătă (1 august), la ora 00.00, ca urmare a deciziei luate pe 21 iulie de Consiliul de Administrație (CA) al Societății Române de Televiziune (SRTv), care a hotărât închiderea acestui post Tv pentru a diminua cheltuielile Televiziunii Române.

CA a luat o serie de măsuri de diminuare a cheltuielilor, în contextul în care Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a blocat, la 20 iulie, conturile Televiziunii Române din cauza datoriilor acumulate începând din 2005, către bugetul de stat, potrivit Mediafax.

În prezent, datoria fiscală totală a Televiziunii Române este de aproximativ 457 de milioane de lei. Conținutul televiziunii TVR News va fi preluat de celelalte canale SRTv. Reprezentanții TVR nu au precizat care vor fi economiile făcute în urma închiderii TVR News, care a fost un parteneriat SRTv-Euronews lansat pe 15 noiembrie 2012, pe vremea când președinte-director general al SRTv era Claudiu Săftoiu. Postul a difuzat în mare parte programe ale televiziunii paneuropene Euronews, dar și conținut produs de către Televiziunea Română, mai ales Știrile TVR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net