Turiști păcăliți cu petreceri pe iaht, la Constanța

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O petrecere exclusivistă pe un iaht în mijlocul mării s-a dovedit a fi o înşelătorie. Zeci de tineri din Constanţa şi din alte oraşe ale ţării au plătit câte 300 de lei pentru ceea ce părea a fi distracţia perfectă. Organizatorii au fugit însă cu banii!

Zece tineri, îmbiaţi de anunţul de pe o reţea de socializare, au plătit imediat câte 300 de lei. Câteva zile mai târziu au primit prin curier biletele şi brăţările. Cu două zile înainte de plecare, organizatorii au anunţat tot pe internet că evenimentul se anulează.

”Nu mi s-a mai răspuns la telefon, doar anumite postări pe facebook în care spunea că „ne pare rău” şi cam atât. L-am sunat ieri de vreo 5-6 ori şi nu mi-a răspuns la telefon”, spune un păgubit.

Tinerii au început să aibă suspiciuni în momentul în care au verificat informaţii despre iahtul cu pricina.

Turiştii urmau să se îmbarce pe iaht în portul Tomis. Li s-a promis bufet suedez, băutură, distracţie, DJ, dar şi o petrecere până la 11 noaptea.

Abia după ce petrecerea a fost amânată, oamenii au incercat să caute detalii despre firma organizatoare.

”Pe bilet scrie numele unei firme. Plus că apare și CUI-ul şi când am intrat pe google să mă interesez de firmă, apărea ca o agenţie imobiliară din Cluj. Alte persoane pe facebook s-au interesat de adresă şi acolo există un service auto ceva între blocuri”, spune un alt păgubit, potrivit Digi24.

Trei tineri au depus deja plângeri la poliţie.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net