Turista bătută pe plajă la Mamaia: Agresorul este fiu de interlop VIDEO

Ultima actualizare:

    Imaginile cu turista bătută pe plajă la Mamaia au oripilat o țară întreagăFoto: captură Youtube
Imaginile cu turista bătută pe plajă la Mamaia au oripilat o țară întreagăFoto: captură Youtube

Noi informații șocante au apărut în cazul videoclipului care a oripilat o țară întreagă, cu turista bătută pe plajă la Mamaia, din cauză că și-a pus prosopul în fața unor șezlonguri. Se pare că agresorul este fiul unui interlop din Capitală.

Un bărbat a publicat o înregistrare video cu o turistă bătută pe plajă la Mamaia, luni (17 august). Imaginile sunt absolut șocante. Un bărbat o lovește cu sălbăticie pe femeia, care făcea fotografii pe plajă și își pusese prosopul în fața unei zone în care erau amplasate șezlonguri. Individul a scuipat-o pe femeie și a lovit-o. Surse din poliție au declarat că agresorul este fiul unui interlop periculos, ce controlează o firmă de pază din București, potrivit evz.ro. Turista bătută pe plajă la Mamaia se numește Ioana Dumitrache, are 56 de ani și este din Slobozia. Ea își rezervă dreptul de a depune plângere împotriva bărbatului care a lovit-o, în termen de 90 de zile. Polițiștii au deschis dosar penal în rem.

Turista bătută pe plajă la Mamaia: Agresorul a fost identificat

Autoritățile au făcut învestigații și au identificat agresorul din imaginile cu turista bătută pe plajă la Mamaia. Numele lui este Chatzakis Emmanoil Daniel și are 19 ani. Polițiștii i-au dat o amendă în valoare de 200 de lei, pentru tulburarea ordinii publice, relatează evz.ro.

Se pare că tânărul din videoclipul cu turista bătută pe plajă la Mamaia este fiul unui interlop cunoscut și deosebit de periculos, pe nume Nikos Chatzakis, potrivit surselor din Poliția Română: "Este fiul lui Nikos Chatzakis, un interlop din cartierul Crângaşi, din Bucureşti. A fost implicat în mai multe scandaluri între interlopii din cartier".

Turista bătută pe plajă la Mamaia: bodyguard-ul lucrează la un club de manele

Turista bătută pe plajă la Mamaia: plaja Alandala, unde a avut loc incidentul este administrată de două firme. Una este din Constanța, iar cealaltă din București: SC Escape Paradise SRL, care se pare că deține un club de manele din București, numit Bio Bio. Emmano il Daniel Chatzakis este bodyguard la acel club.

Turista bătută pe plajă la Mamaia: tatăl agresorului a fost anchetat

Videoclipul cu turista bătută pe plajă la Mamaia a scandalizat o țară întreagă și se pare că acest caz este mai mult decât ceea ce pare. Tatăl lui Emannoil Daniel, Nikos, a fost anchetat în 2000, de polițiștii de la Crimă Organizată, care vizau o grupare de recuperatori extrem de periculoasă. Bărbații ar fi șantajat și amenințat un patron cipriot, pentru o taxă de protecție în valoare de 130.000 de dolari.

Videoclipul cu turista bătută pe plajă la Mamaia, viral pe Facebook

Imaginile șocante cu turista bătută pe plajă la Mamaia au revoltat mii de oameni, care s-au sesizat pe rețeaua de socializare Facebook și i-au luat apărarea victimei. După ce a fost publicat acest videoclip, mai mulți utilizatori au condamnat gestul bărbatului și s-au declarat extrem de dezamăgiți de Litoralul românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net