Turc prins cu zece kilograme de heroină la Vama Giurgiu

Ultima actualizare:

    Echipe DGA,în acţiune
Echipe DGA,în acţiune

Un cetăţean turc a încercat să intre în România cu zece kilograme de heroină, pe care le avea în pachete lipite pe corp sau ascunse în cabina camionului cu care venea din Turcia. El a fost prins marţi la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu.

Bărbatul călătorea ca pasager într-un camion încărcat cu piese auto care proveneau de la o societate comercială din Turcia şi ar fi trebuit să ajungă în Anglia, scrie Mediafax.

Din primele cercetări s-a stabilit că drogurile aparţineau lui Demircan Muharrem, acesta declarând că le-a primit în Turcia, de la o persoană necunoscută şi că trebuia să le transporte în Ungaria, urmând să primească la destinaţie 20.000 de euro.

Atât Muharrem cât şi şoferul camionului au fost duşi pentru audieri la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organziată şi Terorism Giurgiu.

Procurorii DIICOT au dispus urmărirea penală a lui Demircan Muharrem, pentru introducere în ţară de droguri de mare risc.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net