Tupeu maxim! Claudiu Manda contestă suspendarea permisului

claudiu-manda.jpg

Claudiu Manda ar fi contestat în instanță suspendarea permisului
Claudiu Manda ar fi contestat în instanță suspendarea permisului

Claudiu Manda nu vrea să accepte statutul de pieton, astfel are de gând să conteste suspendarea permisului. Strategia este gândită doar ca să tragă de timp și să mai poată conduce până la decizia definitivă a instanței.

Senatorul PSD Claudiu Manda (43 de ani) a fost prins de poliţişti, pe 1 aprilie, la ora 15.30, în timp ce conducea un autoturism Mercedes S Class cu o viteză de 125 km/h în localitatea Mihăilești, din judeţul Giurgiu.

El a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i s-a suspendat permisul pentru 90 de zile, întrucât a depășit viteza legală cu 75 km/h. Cu toate acestea, soțul Olguței Vasilescu contestă măsura polițiștilor, anunță România tv. 

Asta deși este clar că nu poate fi vorba despre o eroare a radarului și nici nu se pune în discuție faptul că aparatul nu ar fi fost pus în funcțiune.

”Strategia a fost gândită doar ca să tragă de timp și să mai poată circula. Aparatele sunt de ultimă generație, nu există nici un dubiu despre vreo eroare”, ne-au mărturisit surse din cadrul Poliției Române.

Claudiu Manda a recunoscut că se grăbea când a fost oprit de polițist

Iar la momentul respectiv, Claudiu Manda și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii, dar s-a scuzat că se grăbea ca să țină ședința Senatului.  

Chiar și soția lui, Lia Olguța Vasilescu, a afirmat public același lucru. „Eram cu el, în acea zonă se circulă pe două benzi pe sens. Trebuia să conducă şedinţa Senatului şi ne grăbeam. Sunt foarte deranjată de un lucru, că s-a dat asta pe surse. Dacă ştia Poliţia că e corect, trebuia să dea un comunicat. Nu am contestat, am spus că ne grăbim. E jenant pentru Poliţia Română că s-a comportat aşa”, a declarat ulterior Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Claudiu Manda a putut contesta în 15 de zile

Contestația la măsura de suspendare a permisului se poate face legal în 15 zile, asta înseamnă că senatorul de Craiova ar fi trebuit să depună cererea.

Deocamdată, pe portatul Judecătoriei Giurgiu nu apare înregistrat nici un dosar pe numele de Manda Claudiu Iulian.

 

Citește si:

 

https://www.click.ro/news/national/cu-banii-de-la-nunta-olguta-vasilescu-si-claudiu-manda-isi-platesc-conacul

https://www.click.ro/news/national/olguta-vasilescu-tinuta-exceptionala-la-nunta-dancila-fost-insa-criticata-broderia-e

Loading...

Citește și