Tulcea, județul interzis. Ce au anunțat meteorologii

Ultima actualizare:

Atenționările de vreme rea se înmulțesc în ceea ce privește județul Tulcea, cel mai afectat până în acest moment de ninsori și viscol. Meteorologii îi avertizează pe toți cei aflați în trafic în zonă că se expun unor riscuri mari din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Iată ce coșamr se anunță în următoarele trei ore!

Vântul nu încetează să bată în județul Tulcea, mai multe drumuri naționale fiind în continuare închise circulației din cauza vremii nefavorabile. Până la ora 12.00, în județ vor fi intensificări ale vântului care va mătura zăpada cu viteze de până la 60 km/h. Până la ora 11.00 în județele Teleorman și Călărași va fi prezentă ceața, care va reduce vizibilitatea la 50 – 200 de metri. Administrația Națională de Meteorologie a emis, luni, o informare de ger și intensificări ale vântului valabilă în majoritatea regiunilor până joi dimineață.

Autostrada spre Constanța rămâne închisă din cauza ninsorii, pe sectorul Lehliu-Fetești, în vreme ce între București și Lehliu se circulă cu dificultate din cauza ceții. Tot închise erau azi dimineață la ora 9.00 și următoarele drumuri naționale:

DN3 Ostrov (jud. Constanța) - Băneasa (jud. Constanța);DN22F Horia - Nalbant (județul Tulcea);DN22A pe tronsoanele Topolog (jud. Tulcea) - Hârșova (jud. Constanța) și Cataloi - Nicolae Bălcescu (jud.Tulcea);DN22 Isaccea - Somova (jud.Tulcea);DN24D Cuca (jud. Galați) - Tulucești (jud. Galați).Din cauza căderilor de pietre de pe versanți, traficul rutier este în continuare întrerupt pe DN57 Cozla - Svinița, în județul Caraș-Severin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net