Tudorel Toader va fi premiat. Ministrul justiției va primi”Secera şi Ciocanul”

ministrul_justitiei_tudorel_toader.jpg

ministrul justitiei tudorel toader cu mana la gura
Ministrul Justiției Tudorel Toader
FOTO: adevarul.ro

Societatea Timişoara şi-a anunţat premiile pe anul 2018, iar printre premianţi se numără Augustin Lazăr, Mihai Şora, dar şi Tudorel Toader care va primi premiul ”Secera şi Ciocanul”.

Potrivit unui comunicat de presă de luni seară (21 ianuarie) al Societăţii Timişoara, consiliul de conducere al acestui ONG a decis cine sunt laureaţii organizaţiei pe anul 2018.

”Societatea Timişoara premiază în fiecare an proiecte civice, instituţii şi personalităţi pentru abordarea temerară şi responsabilă a unor teme majore din societatea românească, precum şi pentru promovarea valorilor europene în arhitectura instituţională a României. Astfel, la 29 de ani de la lansarea Proclamaţiei de la Timişoara, Societatea Timişoara reafirmă principiile şi valorile în care a crezut şi pentru care a luptat de la început”, scrie news.ro.

Potrivit sursei citate, procurorul general Augustin Lazăr va primi Premiul ”Speranţa”, filosoful Mihai Şora va primi Premiul ”Ion Monoran”, iar ministrul justiţiei Tudorel Toader va primi Premiul ”Secera şi Ciocanul”.

Premiile vor fi decernate în jurul datei de 11 martie, în ziua în care Proclamaţia de la Timişoara împlineşte 29 de ani.

Premiile Societății Timișoara

Societatea Timişoara premiază în fiecare an proiecte civice, instituţii şi personalităţi pentru abordarea temerară şi responsabilă a unor teme majore din societatea românească, precum şi pentru promovarea valorilor europene în arhitectura instituţională a României.

Societatea Timişoara a fost fondată în prima lună după Revoluţia din decembrie 1989 de un grup de intelectuali timişoreni. Promovează constant valorile democraţiei în care libertatea cuvântului, justiţia şi drepturile universale ale cetăţenilor constituie fundamentul.

Loading...