Tudorel Toader face azi dezvăluiri despre procurorul general Augustin Lazăr

Ultima actualizare:

    Tudorel Toader face azi dezvăluiri despre procurorul general Augustin LazărFOTO: Click!
Tudorel Toader face azi dezvăluiri despre procurorul general Augustin LazărFOTO: Click!

Tudorel Toader, va prezenta astăzi toate răspunsurile legate de dosarul de candidatură al procurorului general, Augustin Lazăr. Ministrul justiției a spus că în dosarul de candidatură al acestuia se afla o rezoluție de clasare a unui dosar penal care îl viza pe Klaus Iohannis.

Ministrul justiției, Tudorel Toader, a scris pe Internet că nu va pleca astăzi din minister până ce nu va da toate răspunsurile în legătură cu dosarul de candidatură a procurorului general Augustin Lazăr.

Când ministrul Toader a anunțat că a început procedurile de revocare din funcție a procurorului general Augustin Lazăr, a precizat că sunt cel puțin 20 de motive legale. Printre acestea ar fi și faptul că dosarul ar fi fost incomplet, dar și că în dosarul de candidatură al lui Lazăr acestuia se afla o rezoluție de clasare a unui dosar penal care îl viza pe Klaus Iohannis. În felul acesta, a sugerat că ar fi fost o amenințare sau un șantaj pentru a fi numit în funcție.

Președintele Iohannis nu a comentat în nici un fel această afirmație, iar Augustin Lazăr spune că acest document nu există. Și CSM a anunțat că în dosarul de candidatură a lui Augustin Lazăr nu există nici o rezoluţie de clasare vizându-l pe preşedintele Klaus Iohannis, aşa cum susţinuse ministrul în argumentaţia în vederea revocării sale din funcţie.

Tudorel Toader face azi dezvăluiri

Ministrul justiţiei, Tudorel Toader, afirmă că nu va pleca, marţi (30 octombrie), de la minister până când nu va oferi răspunsurile legate de dosarul de candidatură al procurorului general, Augustin Lazăr. El a precizat că a vorbit tot timpul de acest dosar, şi nu de mapa profesională. ”Pur şi simplu, unii se bagă în vorbă. Nu mă refer la faptul că o anumită persoană explica ieri cum este cu mapa profesională. Păi eu am vorbit tot timpul de dosarul de candidatură, nu de mapa profesională, şi atunci îţi pui întrebarea: de unde, mă rog, pornirea aceasta de a face deosebirea între dosar de candidatură şi mapa profesională, când ştim prea bine deosebirile şi n-a fost vorba de aşa ceva?", a afirmat, marţi dimineaţă, Tudorel Toader, la sosirea la Ministerul Justiţiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net