Tudorel Toader anunţă soarta șefei DNA, peste 60 de ore la Ministerul Justiției

Ultima actualizare:

    Îi va tăia sau nu Tudorel Toader capul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi?
Îi va tăia sau nu Tudorel Toader capul șefei DNA, Laura Codruța Kovesi?

Ministrul Justiției, Tudorel Toader s-a răzgândit. Demnitarul nu va mai prezenta raportul privind activitatea DNA joi, în fața Parlamentului, ci la sediul Ministerului Justiției. Potrivit unui anunț publicat pe o rețea de socializare, singurul lucru neschimbat, rămâne ora la care se va anunța dacă Laura Codruța Kovesi rămâne sau nu în funcție: ora 18.00

Modul în care Tudorel Toader a ales să prezinte raportul privind starea DNA a fost atacat de la început de președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.”Nu este rolul Parlamentului să discute așa ceva, ministrul Justiției trebuie să anunțe deciziile!”a declarat al doilea om din stat.

Săptămâna trecută, Tudorel Toader avea altă părere: el anunța că va prezenta raportul privind modul în care și-a făcut treaba DNA, în Parlament.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că Tudorel Toader trebuie să facă o evaluare, un raport al activităţii DNA, să prezinte acest raport şi "să facă corect ceea ce trebuie să facă, de fapt, un ministru al Justiţiei".

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a spus săptămâna trecută că nu are niciun motiv să îşi dea demisia, pentru că a respectat legea în tot ceea ce a făcut. Ea a afirmat că în acest scandal este vorba despre un "asalt asupra justiţiei".

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net