Tudor Gheorghe, spectacol destinat femeii, la Sala Palatului

Ultima actualizare:

Maestrul Tudor Gheorghe, acompaniat de Grupul vocal şi Orchestra Concertino din Chişinău, revine cu o nouă premieră intitulată „Femeia”. E un spectacol cu versuri atent selecţionate din cultura poetică autohtonă ce se vrea a fi un instrument moralizator pentru bărbaţi.

Pe un ton ferm, dar amical, artistul îi îndeamnă pe domni să descopere secretul iubirii femeii. Concertul are loc joi, 21 martie, de la ora 19.00, la Sala Palatului din Bucureşti . Biletele au preţuri cuprinse între 120 şi 250 de lei.

Încurcătură la nivel înalt, pe scena de teatru

Hai să râzi cu lacrimi la o comedie savuroasă, unde intrigile politice se intersectează cu cele amoroase, dând naștere unui spectacol irezistibil. Comedia “Încurcătură la nivel înalt” (cu Aurelian Temişan, Alexandra Velniciuc, Gabi Costin şi Monica Davidescu, printre alţii) se joacă miercuri, 20 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Elisabeta. Ne aduce în faţă un ministru responsabil care nu are linişte niciodată. Nici măcar atunci când vrea să înfăptuiască un…adulter. Nici nu îți poți imagina cât de mult se pot inversa situațiile și cât de repede pot scăpa lucrurile de sub control. Biletele au preţuri de 50, 60, 70 sau 80 de lei. 

Trupa Sweet Kiss, marea reuniune

Vă mai aduceţi aminte de melodiile anilor `90 precum „Alin, Alin”, „Floare albă, floare neagră”? Erau cântate de trupa „Sweet Kiss”, care între timp s-a destrămat. Vineri, 22 martie, cei trei artişti se vor reuni şi vor cânta ca acum 20 de ani la Berăria H din Bucureşti. Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurențiu Vasioi, fondatorii trupei, au decis să revină pe scenă în urma solicitărilor primite din partea fanilor. Concertul începe la ora 22.45, iar biletele costă 20, 35 sau 55 de lei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia comaneci tarom jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net