Tu cum îți protejezi casa împotriva furiei naturii?

Ultima actualizare:

    Pe parcursul lunii iulie, din cauza ploilor torențiale, au fost inundate peste 250 de gospodării din țară
Pe parcursul lunii iulie, din cauza ploilor torențiale, au fost inundate peste 250 de gospodării din țară

Fenomenele naturale cum sunt cutremurele, inundaţiile, alunecările sau prăbuşirile de teren, furtunile, grindina, ori riscurile precum incendiile, exploziile sau furtul, pot afecta oricând siguranţa casei fiecăruia dintre noi.

Cu o poliţă de asigurare facultativă a locuinţei încheiată la OMNIASIG, compania preia toate aceste riscuri, iar tu te poţi bucura de o viaţă liniștită alături de cei dragi. Mai mult, poliţa poate include asigurarea de protecție împotriva accidentelor, asigurarea de răspundere civilă față de terți, precum şi servicii de ASISTENȚĂ TEHNICĂ LA DOMICILIU pentru momentele în care evenimentele neprevăzute precum avariile la instalațiile de apă și canalizare necesită intervenția rapidă și în regim de urgență a specialiștilor.

Astfel de polițe și protecția pe care o oferă oricărei locuințe sunt cu atât mai importante acum cu cât vara acestui an a fost deja marcată de recurența inundațiilor. Acestea, alături de cutremure și alunecări de teren, sunt riscurile catastrofale la care este expusă cel mai mult România.

Pe parcursul lunii iulie, din cauza ploilor torențiale, au fost inundate peste 250 de gospodării din țară, județele Cluj și Sibiu fiind cele mai afectate. Ploi torențiale au căzut și în Vatra Dornei, Hațeg, și pe Valea Prahovei. În Harghita, inundațiile s-au soldat cu pagube în valoare de 30 de milioane de lei în 36 de unităţi administrativ teritoriale din judeţ.

Pentru că ştim cât de important este să îți poți face reparaţiile cât mai repede în astfel de cazuri, OMNIASIG îți garantează că vei fi despăgubit rapid dacă locuința ta a fost afectată de inundație sau de oricare risc acoperit prin aceste poliţe.

Astfel, indiferent că optezi pentru VIVA CASA, GARANT, GARANT SUMMUM sau GARANT AMPLUS, toate asigurările facultative de locuință de la OMNIASIG te protejează în fața riscului de inundaţie.

Analizează riscurile care îți pot ameninţa siguranţa casei şi alege de la OMNIASIG Asigurarea locuinţei adaptată nevoilor tale de protecție.

Fii responsabil! Protejează-ți locuința!

Poți afla mai multe detalii despre asigurările de locuințe oferite de OMNIASIG pe http://omniasig.ro/Locuinte.html

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net