Trupurile a șase migranţi, scoase din Dunăre, la zece zile după ce barca lor s-a răsturnat

Ultima actualizare:

    Scafandrii căutau vineri în Dunăre corpurile celor șapte persoane dispărute
Scafandrii căutau vineri în Dunăre corpurile celor șapte persoane dispărute

Pompierii din judeţul Mehedinţi au scos din apele Dunării trupurile a șase migranţi care în urmă cu zece zile se aflau într-o barcă, alături de alţi migranţi şi călăuze, iar aceasta s-a răsturnat, accidentul fiind observat atunci de Poliţiştii de Frontieră care au chemat imediat ajutoare.

Două echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, sâmbătă seara şi duminică dimineaţa, pentru scoaterea la mal a două persoane din fluviul Dunărea. "Pompierii au intervenit cu o ambarcaţiune, pentru a extrage, cu ajutorul accesoriilor din dotare, trupurile a doi bărbaţi care fuseseră daţi dispăruţi, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat, în seara de 17 aprilie”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mehedinţi.De asemenea, în cursul zilei de luni, pompierii mehedinţeni au intervenit, la solicitarea Poliţiei de Frontieră, în zona localităţilor Crivina şi Izvoru Frumos, pentru scoaterea la mal a altor trei persoane date dispărute în acelaşi accident. Ulterior, pompierii au scos, luni seară, din apele Dunării, cadavrul unui al şaselea migrant din grupul celor care au încercat să treacă ilegal fluviul cu ajutorul unei bărci.

O barcă în care se aflau 18 persoane, între care 16 migranţi şi două călăuze, s-a răsturnat, în 17 aprilie, în apele Dunării. Barca a luat apă, iar oamenii s-au speriat şi s-au ridicat în picioare. Nouă persoane au fost salvate de poliţiştii de frontieră care au intervenit rapid cu mai multe ambarcaţiuni, restul fiind căutaţi de scafandri şi poliţişti de frontieră.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net