Trupul tânărului dispărut în Dunăre, după ce s-a răsturnat cu barca, a fost găsit la peste 12 km distanţă

Ultima actualizare:

    foto: ISU Olt
foto: ISU Olt

Trupul tânărului dispărut în Dunăre după ce ambarcaţiunea în care se afla s-a răsturnat duminică după amiază, în zona portului Corabia, a fost găsit marţi dimineaţă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt au anunţat că trupul a fost descoperit la aproximativ 12,5 kilometri de locul unde fusese identificată barca. “Trupul neînsufleţit al bărbatului căutat pe Dunăre, în zona localităţii Corabia, a fost identificat la aproximativ 12,5 kilometri de locul în care a fost găsită barca, în aval”, a anunţat ISU Olt. 

9 persoane s-au răsturnat cu barca de agrement

La data de 25 iulie poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment naval pe Dunăre, în zona portului Corabia. “Din primele verificări, s-a constatat faptul că în eveniment a fost implicată o barcă de agrement ce s-ar fi răsturnat. În barcă se aflau nouă persoane, toate din oraşul Corabia. Opt din cele cele persoane au ieşit singure la mal, conştiente. Cea de-a noua persoană este un tânăr, de 21 de ani, care, în urma evenimentului, nu a fost găsit. Un alt tânăr, în vârstă de 23 de ani, a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul orăşenesc Corabia”, anunţa atunci ISU Olt.Trupul tânărului a fost căutat zilnic, începând de duminică după-amiază.

Citește și:

Cine este băiatul de 21 ani pe care scafandrii îl caută în apele Dunării, la Corabia

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net