Trupul neînsufleţit al unui bebeluș, găsit pe un câmp de lângă Timişoara

Ultima actualizare:

    Foto: News.ro
Foto: News.ro

Trupul neînsufleţit al unui nou-născut a fost găsit pe un câmp în spatele unor case, aproape de drumul dintre Moşniţa Nouă şi Urseni, localităţi aflate lângă Timişoara. Micuţul era dezbrăcat şi abandonat pe iarbă.

Un tractorist care avea de făcut unele lucrări în zonă a făcut descoperirea şi imediat a sunat la numărul de urgenţă 112. Criminaliştii au mers la locul indicat de bărbat şi au găsit trupul unui nou-născut. Bebeluşul era dezbrăcat şi abandonat pe iarbă, la mai puţin de 100 de metri de casele aflate în vecinătate. Din primele date reiese că bebeluşul avea doar două zile de la naştere. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, iar corpul bebeluşului va fi preluat de medicii legişti pentru autopsie. Criminaliştii încearcă să găsească indicii despre mama care şi-a abandonat în acest fel copilul. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net