Trupul bărbatului dispărut în canalul Sulina, găsit după 4 zile de căutări

Ultima actualizare:

    Ambarcaţiunea scufundată în canalul SulinaFoto: adevarul.ro
Ambarcaţiunea scufundată în canalul SulinaFoto: adevarul.ro

Trupul bărbatului dispărut joia trecută, în apele canalului Sulina, a fost găsit după patru zile de căutări. Bucureșteanul avea 47 de ani și venise șla pescuit pe Dunăre îmreună cu un prieten.

Patru zile a căutat aechipajul din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan trupul bărbatului dispărut. El a fost găsit luni, la aproximativ 400 de metri în aval de locul în care s-a scufundat ambarcațiunea.

Accidentul s-a produs joi, 8 octombrie. Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Delta” a fost alertat că pe Canalul Sulina, între mila 5 și 6 s-a scufundat o ambarcațiune în care se aflau doi bărbați. Unul dintre aceștia a fost salvat de alți pescari aflați în zonă, însă celălalt nu a fost găsit.

Bărbatul salvat este din Ilfov și a fost preluat de medicii în șoc hipotermic. El a fost dus la Sulina, pentru îngrijiri medicale. Între timp, echipele de intervenție formate din pompieri, polițiști de la Transporturi și Garda de Coastă și lucrători ai Autorității Navale Române au reușit ancorarea epavei, dar nu l-au găsit pe celălalt bărbat, care este din București și are 47 de ani.

Ancheta este în plină desfășurare, urmând să stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea accidentului, având în vedere că, deși era acostată, ambarcațiunea a fost luată de ape și s-a scufiundat. 

Citește și: 

O ambarcaţiune acostată la mal s-a scufundată în zona oraşului Sulina. Un bărbat este căutat în apele Dunării

Tragedie pe Dunăre în Joia Mare. Șase migranți și o călăuză s-au înecat după ce barca lor s-a scufundat

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net