”Trump de Beiuș” a fost ales consilier local. Alexandru Degău e șomer și a avut doar 10 afișe electorale

Ultima actualizare:

    Alexandru Degău a ratat fotoliul de primar, dar va fi consilier local în Beiuș, Bihorfoto: arhiva personală/Facebook
Alexandru Degău a ratat fotoliul de primar, dar va fi consilier local în Beiuș, Bihorfoto: arhiva personală/Facebook

Alexandru Degău, supranumit ”Trump de Beiuș” datorită abilităților de comunicare, a ratat fotoliul de primar al localității bihorene, dar va fi consilier local. O performanță remarcabilă, având în vedere că Degău și-a făcut campanie electorală cu numai 10 afișe, pentru care a pozat în trening, și nu a promis electoratului nimic, în afara unui audit la primăria din Beiuș, pentru a vedea unde se pierd banii din impozitele locale.

Alexandru Degău a candidat la alegerile locale 2020 cu mult curaj și cam atât. Nu le-a promis nimic alegătorilor din Beiuș, județul Bihor, a distribuit doar 10 afișe electorale, în care a pozat în trening.

Supranumit ”Trump de Beiuș”, pentru abilitatea cu care a reușit să atrasgă atenția asupra lui, Degău a strâns 248 de voturi în postura de candidat independent pentru funcţia de primar, iar 383 de persoane au votat pentru a-l trimite în Consiliul Local. Astfel, Degău a depășit minimul de 300 de voturi, câte erau necesare pentru a-şi câştiga dreptul de a intra în Consiliul Local. "Mulţumesc alegătorilor mei! Nu am să vă dezamăgesc, jur", a transmis, luni, proaspătul consilier local, conform Adevărul

Locuitorii din Beiuș sunt convinși că, dacă bărbatul ar fi avut parte de o promovare mai intensă, ar fi câștigat fotoliul de primar. "A avut 10 afişe. Dacă avea 20, câştiga şi Primăria. Bravo pentru el. Eu m-am liberat când el a fost încorporat. A prins din plin Revoluţia din Decembrie 1989, a fost pe baricade ca noi să vorbim liber ceea ce gândim", zice unul dintre susţinătorii săi, Adrian Bârz. 

Alexandru Degău, un șomer cu multă experiență în câmpul muncii

În timpul campaniei, Degău s-a declarat şomer, însă bărbatul are multă experiență în câmpul muncii. Potrivit Bihon.ro, fiul fostului director al Băncii Naţionale a României, sucursala Bihor, are o pregătire în inginerie electromecanică, a muncit în mină, în Ungaria, la lucrări grele de infrastructură, a fost șofer profesionist pe mașini grele, excavator, portar la restaurant, asistent la stația de gaz, în firma familiei, a muncit pe buldozer, camion și camion cisternă, muncitor în construcții în străinătate.

„Ca șofer profesionist am efectuat controale de întreținere a vehiculelor, m-am ocupat să trimit în timp util colete pentru clienți, m-am ocupat de actele interne de birou sau alte nevoi administrative folosind aplicații de navigare pentru a găsi ruta optimă, toate într-un mod responsabil și în condiții de siguranță.Ca șofer de mașini grele și șofer de camion am fost responsabil cu buna funcționare a utilajelor grele, în conformitate cu procedurile de siguranță ale firmei, am fost responsabil pentru întreținerea utilajelor prin efectuarea unei inspecții zilnice…Ca urmare a experienței la locul de munca am dobândit o bună capacitate de comunicare, flexibilitate și adaptabilitate în medii noi, orientare în timp util pentru rezolvarea situațiilor de urgență, sunt capabil să iau decizii și să mi le asum. Cu un bun spirit organizatoric detectez posibili factori de risc care îi pot afecta pe cei din jur și încerc să rezolv situațiile respective”, s-a prezentat Degău.

Pe lângă acestea, Sandu Degău e vicecampion naţional la Budapesta în 2016, la taewkondo şi are centură neagră şi la aikido. 

Citește și:

Cine este Mirabela Grădinaru, soția lui Nicușor Dan. Uite ce familie frumoasă au împreună!

Ce se întâmplă la Deveselu, unde a fost ales primarul mort. Adevăratul motiv pentru care l-au votat oamenii

Cum s-a hotărât Alexandru Degău să candideze

Alexandru Degău a decis să candideze la Primăria Beiuş în primăvară, iritat de faptul că administraţia locală refuza să-i răspundă la solicitările pe care le-a înaintat pentru a afla modul în care se cheltuie banii publici în condiţiile în care firma familiei sale, înfiinţată cu 28 de ani în urmă, e cel mai mare contributor la bugetul Beiuşului cu peste 660 de milioane de lei din impozite şi peste 1 miliard de lei din impozitul pe salarii, anual.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net