Tribunalul Bucureşti a pus sub sechestru vila Mioarei Roman

Ultima actualizare:

Mioara Roman, fosta soţie a lui Petre Roman, a fost somată de RA-APPS să părăsească vila din strada Gogol nr. 2, din cartierul Primăverii, pe care o ocupă din 1990, din cauza datoriilor la chirie, la care se adaugă penalizările, care au ajuns la 350.000 de euro.

Mioara Roman susţine că din 2009 este obligată să plătească o chirie lunară de 6.000 pentru vila din Primăverii, în condiţiile în care ea trăieşte dintr-o pensie de 1.800 de lei, informează Mediafax.

Ea acuză RA-APPS că nu a respectat procedura de majorare a chiriei, iar suma stabilită pentru chirie, de aproape 6.000 de euro, depăşeste nivelul maxim admis, respectiv cel mult 15 la sută din venitul net lunar pe familie. Mioara Roman locuieşte în prezent în casa din cartierul Primăverii cu fiica sa Catinca Zilany şi cu nepoata sa.

Familia Roman s-a mutat în vila din Primăverii, care iniţial a aparţinut ICRAL, în 1990, atunci când Petre Roman a devenit premier. În 1996, clădirea a intrat în patrimoniul RA-APPS, în urma unei Hotărâri de Guvern.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net