Tribunalul Bihor a respins propunerea de arestare preventivă a lui Victoraș Micula

Ultima actualizare:

    Victoraș Micula a scăpat surprinzător de mandatul de arestare
Victoraș Micula a scăpat surprinzător de mandatul de arestare

Tribunalul Bihor a dispus marţi respingerea propunerii de arestare preventivă a lui Victoraș Micula, decizia nefiind definitivă. Acesta a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne şi a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist

"S-a dispus respingerea propunerii de arestare preventivă. Soluţia nu este definitivă, este atacabilă cu contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare", a declarat pentru Agerpres judecătoarea de caz Veronica Ioniţă, purtător de cuvânt al Tribunalului Bihor.

Pentru ce este judecat Victoraș Micula

Omul de afaceri Victor Micula a fost trimis în judecată în dosarul în care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor îl acuză că a accesat ilegal baze de date ale Ministerului de Interne şi a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist, în acelaşi dosar fiind trimişi în faţa instanţei şi patru subofiţeri de la Poliţia municipiului Oradea, între care unul e pensionar."Provenind dintr-o familie cu resurse financiare impresionabile si profitand de statutul social astfel creat, inculpatul Micula Victor si-a cultivat, inca de la varsta minoritatii, o imagine de tanar excentric/teribilist, aflat mai mereu in prim-planul presei tabloide centrale, fie prin prisma scandalurilor in care era angrenat, fie prin achizitionarea si folosirea unor bunuri de lux (de ex: un elicopter,autoturisme)," se arată potrivit ziare.com în rechizitoriul procurorilor.

Cine este Victoraș Micula

Victoraș Micula are 25 de ani și cetățenie suedeză și română. Este fiul unui cunoscut om de afaceri din Romania, si anume Viorel Micula, care, împreună cu fratele său, Micula Ioan, dețin grupul de firme Transilvania General Import Export, European Drinks, European Food si Scandic Distiliries. Acest consorțiu de firme ar controla între 25-30% din piața de sucuri și bere din Romania. Cei doi frați Micula ar detine împreună active estimate de presa la aproximativ 200 milioane de dolari.

Citiți și

Cea mai recentă aroganță a lui Victoraş Micula: şi-a spălat pneurile bolidului cu şampanie scumpă

VIDEO Victoraș Micula, 5.000 de lei amendă şi scandal de pomină cu Poliţia. Juniorul, ironizat că a pronunţat greşit un cuvânt

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net