Trenurile Zăpezii 2019. Cât te costă din 8 ianuarie să mergi la munte cu CFR

cfr-calatori-lanseaza-oferta-tarifara-trenurile-zapezii-2019-din-8-ianuarie-cat-vor-costa-biletele-.jpg

Trenurile Zăpezii 2019 au intrat în graficul CFR Călători din 8 ianuarie
Trenurile Zăpezii 2019 au intrat în graficul CFR Călători din 8 ianuarie

Lasă mașina acasă și mergi cu trenul la munte! Scapi de aglomerația de pe Valea Prahovei și unde mai pui că vor fi reduceri la bilete.

Dacă vrei să meargi la munte ai la dispoziţie trenuri mai ieftine către destinațiile preferate. De astăzi, 8 ianuarie, s-au pus în mișcare Trenurile Zăpezii 2019, care vor circula zilnic, până pe 28 februarie, spre şi dinspre staţiunile montane pentru schi de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei.

Astfel, de luni până joi, vor fi reduceri de 25% pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei.

În plus, zilnic se vor vinde bilete la prețuri mai mici între 31% și 56% pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia- Brașov și retur. De exemplu, pe ruta București-Predeal preţul biletului va costa 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Oferta se va încheia pe 28 februarie.

Oferta este supusă unor termene şi condiţii, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

  • Onlinede pe cfrcalatori.ro ;
  • De la automatele XsellKiosk din gări;
  • De la automatele ZebraPay;
  • Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR;
  • De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

”Reducerile se aplică la tariful de adult şi copil pentru trenuri Interregio clasa a II-a şi nu se cumulează cu alte oferte, excepţie făcând reducerea de 5% la cumpărarea online”, precizează reprezentanții CFR Călători.

Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, poți consulta pagina de internet a companiei www.cfrcălători.ro sau să te poți adresa direct personalului din stații.

Loading...