Tren de călători, deraiat lângă Baia Mare. Circulația feroviară a fost întreruptă

cfr.jpg

cfr
Un tren a deraiat lângă Baia MAre
Foto: Click!

Un tren de călători care se deplasa între Satu Mare și Baia Mare a deraiat în simineața zilei de miercuri, 15 martie. Circulația feroviară a fost închisă în zonă.

UPDATE: Se pare că accidentul feroviat s-ar fi produs după ce un rezervor din spate s-a desprins și a lovit o traversă de pe marginea căii ferate, informează Digi 24.

tre.jpg

tren
Niciun pasager nu a fost rănit
Foto: captură foto/Digi 24

În tren se aflau 12 persoane, niciuna dintre acestea nu a fost rănită, dar au fost preluate de mijloace locale de transport pentru a fi duse la stația din Baia Mare, unde vor lua un alt tren.

„Din primele informații, în jurul orei 09:45, un tren Regio a deraiat între stațiile Bușag și Baia Mare. Trenul circula pe relația Satu Mare - Baia Mare. În tren se aflau 12 călători. Niciunul nu a fost rănit în urma incidentului. Aceștia vor fi preluați cu mijloace locale până în stația Baia Mare, de unde își vor continua călătoria cu altă garnitură. Compania de transport va transborda și călătorii din următorul tren care urmează să ajungă în această zonă. Organele de anchetă vor stabili care au fost cauzele acestei deraieri”, a declarat pentru Digi 24 Oana Brânzan, purtătoare de cuvânt a CFR.

Loading...